Ha érdekel, de ez most túl sok neked, akkor ez neked van kitalálva >>>>>> | If you’re interested but it’s too much for you right now, then it’s for you >>>>>>
Ha a "blog"-gal kezdődő linkek nem működnek, cseréld ki a "blog" szót "pro"-ra a címben | If the links starting with "blog" don't work, replace "blog" to "pro" in the url

Gyógyítás & Gyógyulás


Amikor az ÉlményPark univerzum szintre emelkedett, a sok új információ beérkezése miatt ekkor vált az addigi katonai rendszerből sok lény szemében gigantikus gyógyprogrammá. Sokan a Galaktikus Gyógyklinikával keverik. Jelenleg még zajlanak a tárgyalások annak az ÉlményPark rendszerébe integrálásáról, úgyhogy hamarosan keverhetik is.

Sajnos sok olyan paciensünk is van, akik a gyógyítást aktívan elutasítják. Ők is megnyugodhatnak, hisz harcos gyógyítóink személyében a világon egyedülállóként végre szakértő kezekbe kerülnek. Ez a szakértelem pont a velük való harcok során fejlődött ki és mi garantálná jobban ezt a szakértelmet, mint a győzelem.

Természetesen olyan egyedi gyógytechnikákkal is rendelkezünk, melyektől eddig a Fény Angyalai tartózkodtak, ám látva sikereinket, ők is küldik ide az embereiket. Ilyen például a sorozat-átírásos gyógyítás, mely elfeledteti azokat a borzalmakat, amiket az angyali lelkek az anomáliában átéltek, ám ezek nyomai mégis megmaradnak a sejtemlékezetben, hogy a jövőben a hasonló eseteket elkerülhessék. Természetesen az ÉlményPark platform alatt a hagyományos gyógyítások is változatlanul folytatódhatnak, amihez a platform minden támogatást megad.