Amikor annak idején belekezdtem egy meditációba, olyan voltam mint te most. Az annak idején dátumát 2002-ben határoztam meg és olyan dolgot vállaltam be, amit te most sem tennél. 2018-ban jutottam el oda, hogy már arról beszélhetek, jövök vissza ebből a meditációból. Valójában nem tenném, ám úgy kiakadtam Orbán Viktorra, hogy megszakítottam a mélytranszt és megkezdtem a visszatérést. Valójában Orbán csak egy tünet és tükre azoknak, akik átvették a Föld spirituális irányítását, így külön szerencse, hogy annak idején egy meg sem keresztelt, mégis istennek tetsző életet élő, rendkívüli intelligenciájú ember indult el erre az útra.

Az ÉlményPark elnevezésekor tudtam, hogy sokan azonnal elfordulnak komolytalanságra hivatkozva, ám akkor sem (és most sem) tartottam fontosabbnak a saját menőségemet (mondjuk hogy magamról nevezem el) a címben legjobban érthetőségnél. Mert az ÉlményPark nem más, mint a fizikai világ, amit mindenkinek az agyában található tobozmirigye vetít. Hogy jövök én ahhoz, hogy ilyeneket merjek állítani, hogy uralom a fizikai világot? Pontosabb úgy, átvettem a fizikai világ feletti irányítást és amit alkottam, egy olyan világvezérlő istenprogram, amit eddig azért nem alkotott senki, mert nincs az univerzumban másik ilyen bolygó, ahol ez megtörténhet.

Annyi tényező szerencsés együttállása volt ehhez szükséges, hogy megkockáztatom, ezt nem lehet megismételni. Maga az indulás sem arról szólt, hogy most 18 évre beülök egy lakásba és ki se jövök onnan, amíg nem végeztem a világ megmentésével helyreállításával. Nem voltam az a hős, aki lennék a vallásos emberek hitében. Ami miatt az első meditációm megkezdtem az egy ezós információ volt arra a problémára, miért nem megy a cégem. Az történik lenn, ami történik fönn, így felmentem a tudatommal megnézni. Hőssé akkor váltam, amikor volt bátorságom szembe szállni azzal, amit ott találtam. Ha vallásos ember lettem volna, eltapostak volna a papok. Ha ezoterikusan megszállott, akkor pedig a mesterek. A visszatérésem után pedig mindenki, mert ez a világ egy velejéig romlott világgá vált.

Amikor felmentem megnézni, miért nem megy a cégem, felbukkant a tudatom egy olyan pozícióban, ahol az emberiségen segíteni akaró lények arról tájékoztattak, a Föld idegen invázió alatt áll a spirituális tartományban. A valódi probléma pedig akkor jelentkezett, amikor rájöttek, hogy fehér ember vagyok, ami nem két perccel az után történt. Megjegyzem, ehhez nagyon jó agy kell, hogy valaki értse is a folyamatokat, mert aki a 3D folyamatos, múlt-jelen-jövő ok-okozati összefüggésein alapuló idővonalon érzékel csak, az vagy nem fogja érteni vagy belehülyül az XD ok-okozatokra. Az előéletemben többször ért súlyos fejsérülés, amikből minden esetben sikerült úgy újrarendezni a tudatom, hogy az eredmény jobb lett, mint előtte volt. A spirituális mutáció gondolata akkor merült fel bennem, amikor rájöttem, hogy a spirituális beavatásaim amolyan szoftveres tuningot jelenthettek a hardveresre.

Nehéz dolgom van, ha a lényeget kell tömören, röviden és érthetően leírnom, ezért szétválasztottam a bővebb kifejtést.

Azoknak, akiket nem érdekel a duma, meg hogy ki ez az ember, csak az ÉlményPark érdekli őket
http://psi.uw.hu/ezo/ep/index.htm

Azoknak, akiket meg pont a sok duma érdekel és az Élménypark
http://www.elmenypark.net/2018/03/elmenypark-holografikus-windows-fejedben_9.html

Azoknak, akiket elsősorban az érdekel, ki ez az ember és csak utána veszik komolyan
http://szigoruanszakmai.blogspot.hu/2018/04/ki-vagyok-szigoruan-szakmai-szemmel.html

Azoknak, akik nem akarnak ezósok lenni, ám érdekli őket a téma/terület és információkat akarnak
http://holdsugarszellemiesirodalmimuhely.blogspot.hu

Azoknak, akik legyenek bármilyen szinten, bele is szeretnének ebbe a Programba azonnal folyni
http://holdsugarszellemiirodalmimuhely.blogspot.hu

Azoknak, akik egy oldalban érthetően akarják tudni a helyzetet és nem érdekli őket ennél több
http://www.elmenypark.net/2018/04/elmenypark-kozlemeny-1.html

Az a tény, hogy fehér ember vagyok egyben a megoldást is jelentette, ugyanis eddig előttem még soha senki nem próbálta ezt a problémát racionálisan, azaz ésszel a logika és intuíció egyidejű alkalmazásával megoldani. Még ha próbálta volna, sosem jutott volna el egy darab ember elméjében rendszerszintig a dolog, ha nem lenne itt digitális világ és az informatika.

Amikor elkezdtem az ezotériával foglalkozni, eléggé kiakasztott az, hogy senki sem volt hajlandó erről konkrétan beszélni. Így be kellett hát mennem pár ezoterikus csoportba, hogy bizonyítékokat gyűjtsek és arra jutottam, biztosan van ebben valami, ám abban is, hogy nem az, amiről ott beszélnek. A mélytransz meditációimban meg már kész tényként voltam benne annyi ideig, hogy erről a számotokra érdekes és izgalmas téma iránt jelenleg így érzek.


Az internet nagy előnye, hogy nem kell előttetek ott állnom ezzel, ráadásul mindenki a saját tempójában tud haladni és a nap 24 órájában elérhető. A spiritualitás nagy előnye pedig az, hogy ameddig a kérdéseidet nem tudod gondolatban feltenni magadnak, addig nincs is túl sok értelme a válasznak.

Úgy töltöttem el közel 20 évet egy óbudai panellakásban, hogy senkinek nem volt fontos az, honnan lesz bevételem. Ilyen értelemben is megismételhetetlen a teljesítményem, amit a szüleimnek köszönhetek. Ehhez a meditációhoz ugyanis nyugalom kell és nehéz úgy nyugodtnak maradni ebben a világban, ha azt sem tudod, a jövő héten honnan lesz pénzed. Mivel ezekre a problémákra élesben kellett a mélyvízben azonnal megtanulnom úszni, olyan adottságok birtokába kerültem, amivel úgy gondolom jogosan intézem el az utólagos barátokat és mindenkit, aki azt hiszi, az új világban is ugyanazok az erényei a jó helyezkedésnek, mint a régiben.

Minden fejlesztésemet a barátaimon tesztelem és az ellenségeim ellen vetek be. Jelenleg a spirituális katonai cuccaimat alakítom át szellemsebészi gyógyeszközökké, így örömmel elmondhatom, már nagyon várom az új barátaimat. Kapjátok be, köcsögök!
- Szerinted helyre lehet még hozni, amit elrontottam?
- Ha helyre lehetne, nem lenne számodra tanulás.
- Csak van arra mód, hogy helyrehozzam.
- Fogd ezt a bögrét és ejtsd le a földre. Majd ragaszd össze ismét bögrévé. Olyan lett, mint volt?
- Na és ha hajlandó vagyok érte sokat fizetni?
- Attól függ, mit ér neked az, amit adsz, azt kapod érte cserébe.
- Tehát mégis van erre mód.
- Az ÉlményParkban megoldható. Ára a még több tanulás.
- Pénzem is van ám!
- Pénzért ilyet itt nem lehet venni.