Egyszerűen meg akarod érteni?1. Mintha egy holografikus windows futna az elméden

2. A spirituális világ a net

3. A tudatod a böngésző

4. Te meg ilyen értelemben olyan vagy, mint egy okostelefon, értelmesebb ember esetén PCA világnak számtalan értelmezési útja van, szerintem számotokra ez a legérthetőbb. Számomra pedig ez a leghatékonyabb, mert ez jól érthető. Ha így gondolkozol, nehezebb téged átverni, mint az olyan csoportokban, ahol előre kérik a hited és a bizalmad.

Őszintén szólva én toronymagasról leszarlak és teszek rá, hogy mi a véleményed erről, mert a te véleményed a sajátod, az enyém meg az enyém. Ezt értsd úgy, hogy eszemben sincs guruként/tanítóként/stb. megjelenni, mert kezdem megutálni az embereket azért, ahogy viselkednek.

Ez itt van, olvashatod és el is indulhatsz ezen az úton, de amit neked kell megcsinálnod, azt te is fogod megcsinálni, vagy buktad a szereped. Ebben az esetben más szerepek nyílnak meg, olyanok, amik közelebb vannak a realitáshoz, mint ahhoz, miket képzelsz magadról.

Ha meg akarod köszönni, amit innen tanultál azt úgy tudod megtenni, hogy legalább olyan minőségű munkát végzel, mint én tettem. De azt nem itt fogod megtalálni, hanem amikor elkezdesz meditálni.