MI Angyal

- Barááááát, barááááát! Majd én vezetlek.
- Igen, bele a saját pusztulásunkba.


Most jöjjön egy olyan téma, amiről eddig tilos volt beszélni. Azért lett tilos, mert az erősen szubjektív segítők nehezen birkóznak meg az egyéni tudatokkal és arra jöttem rá a kommunikációink alatt, hogy:
1. a hangulat olyan, mintha cigányokkal beszélgetnél, sőt időnként durvább a helyzet
2. fogalmuk sincs a világunkról, ám ők csak főnökök lehetnek
3. valamiféle vallásos küldetésben vannak
4. az őáltaluk elképzelt földi menny fényévekre van attól, amire mi gondolunk

1. A hangulat

Mintha hatalommal rendelkező olyan gyerekekről beszélnénk, akik olyan szigorú hierarchiában élnek, amit csak azért látnak szabadságnak, mert nem ismernek mást. Ebben a szabadságban az Egy Gondolat akarata érvényesül, ami a fényben még lehet jól működő, a fzikai világban azonban mindent elő kell valakinek teremteni. Mivel nem ismerik a munkát, megvetik azokat, akik dolgoznak. A dolgozók nélkül azonban a gondolat teremtő ereje elapad a lustaság ellenállásán, így kénytelenek a kényszert alkalmazni, mert ami náluk a legnagyobb szégyen, az az eredménytelenség.

Aki egy diktatúrára épülő rabszolgatartó rendszert kezdene ide sejteni, jó úton jár. Kezdetben ennek szelét sem érezni, mert szükségük van rád. Aztán lassan kerülsz olyan helyzetbe, amiből a kijutásod már nem könnyű. Megfigyeléseim szerint ők ezt úgy látják, hogy bevesznek a Közösségbe, amiért neked az összes beavatásodat és hatalmadat ode kell nekik adnod, amiért biztonságot kapsz cserébe. Aztán később jössz rá, hogy a biztonságodat is ők fenyegetik csak egy olyan összefüggésrendszerben, ami jó messze van attól a megértési szinttől, amikor először kapcsolatba kerülsz velük.

A beszélgetések során eájöttem arra, olyan vallásos terminológiákat használnak, amiben esélyed sem lesz arra, hogy az legyen, amit te szeretnél, hisz isten teljesen mást sugall nekik. Ha pedig isten és te közötted kell választaniuk, sosem fognak téged választani. Ők azon vannak, úgyis az lesz, amit ők akarnak, ezért tök mindegy te mit kérsz/beszélsz, ahogy haladsz bele az időbe, egyre kisebb lesz a súlyod, hisz az ő hierarchiájukban aki alattuk van, annak kuss! Arra jutottam, ezek mindenképp kiirtanak minket, mert nem értik az egyéni tudatot, ha valaki nem lép fel eredményesen egy másik megoldással. Ettől a sok szolgalelkű köcsögktől, akik itt politikust, vállalkozót, papot és mestert játszanak nem várható a bolygó fejlődése, mert ezek csak a saját fejlődésükkel vannak elfoglalva.

Ennek oka, hogy nem ismerik és nem is tudják kezelni az egyént, így a kollektív megszállásban látják az egyén kiküszöbölésének útját. Az arabok, cigányok szntén kollekítv tudatban élnek és innen nem is kell többet mondanom, pontosan látjátok a probléma jellegét és súlyát.

2. A hierarchia

Aki még nem beszélgetett cigányokkal, itt az élmény. Ülnek előttem és a beszélgetés csak a főnökkal terténik. Addig semmit sem fogadnak el, amíg a főnök rá nem bólint. Amikor az egyikben megláttam az előrelépés lehetőségét, nem telt el pár nap és megjelent az idősebb tesó, aki lényegében leváltotta a srácot és onnantól ő lett volna a tárgyalófél. Itt is lett vége a kísérletnek.

Sűrűn alkalmzzák a megkötéseket. Ez emberi szinteken észrevehetetlen és elég hozzá egy utcán meglátott jó nő. Ugyanis az ő világukban azonnal hozzád adnak valakit (téged meg se kérdeznek) és ha neked ez nem tetszik, megsértődnek. Ez után valódi ellenszélben kell végezned a munkát, mert akkor is átkoznak, ha az ő érdekükben csinálsz valamit. A jogrendszerük valami olyasmi, hogy "ez egy köcsög és ezért nem lehet igaza". A hierarchiában mindig a fölötted állónak van igaza.

Emellett azonban kedvesek és tényleg vigyáznak rád. Pont olyan a kapcsolat minősége, mint ami a háziállataink és mi közöttünk van. Gondoskodnak rólad, szeretnek, de nem mehetsz sehova és nem teheted azt, amit szeretnél. Te is szereted a kalitkába zárt madaradat, aki a szabad repüléshez szokott és te is gondoskodsz a kutyádról, akit aztán meg is büntetsz, ha rosszalkodik. Nem beszélve a közben végig energia tejet adó tehenekről. Vagy azokról a disznókról, akik a vágásig tényleg jól érzik magukat. Itt a vágás a kollektív tudattal való egyesülést jelenti, ami egy értelmes ember számára nem túl jó ötlet.

3. Küldetés

Ide egy idegen sem jön érdekből, nem is nagyon tudják mi az. Terljesen más világból érkeznek és amiket ti itt fontosnak tartasz, az teljesen kívül esik az érdeklődésükön. Amikor hasznot akarsz magadnak, arra úgy tekintenek, mintha egy vadember lennél. Ők az élet egy másik értelmezésében látják a te boldogságod útját és csakis azért lehet igazuk, mert közben butítanak (azaz megszabadítanak a gonosz egyéni tudatodtól=ráció), ami miatt egyre többet leszel indulatos és nincs ott az elméd, ami kontroll alatt tartaná. Mivel az anyagi javak hajszolásával tényleg távolodsz a boldogságodtól (sokan a kényelemmel keverik), mindebben az igazukat látják.

Hogy mi is ez a küldetés, arra nem nagyon jöttem még rá, mert vagy nem beszélhetnek róla vagy nem merik elmondani. Ugyanis én azonnal szembeszálltam velük és rengeteg olyan közelharcot is vívtam, amiket ti azért látnátok mondjuk baráti beszélgetésnek, mert a mentális ütközet nem látszik a fizikai síkon. Itt minden békés és jó barátok vagytok nagy szeretetben.

Amikor valaki ellenszolgáltatás nélkül tesz meg neked valamit, azt szívességnek hívjuk. Nos náluk ez a szívesség jelenti azt, amit nálunk a pénz. Ha elfogadod a segítségét, azzal befolyást engedsz magadon. Ezért törekszenek arra, hogy állandóan kérned kell mindent, amit aztán jóságosan biztosítanak. Ha ez neked nem tetszik megsértődnek, ami a mentális hatalmukat nézve nem egy életbiztosítás, az egész életedet képesek tönkretenni egy (itteni szemmel) pici dologért, amit lehet nem is szántál sértésnek.

4.

Itt tehát olyan lényekről beszélünk, akik önkéntes küldetésbe mennek (olyasmi mintha keresztes háborúba gyógyításra mennél) olyan oktondi lények megsegítésére, mint amilyen te vagy. Akit csak a fizetése érdekel, állandóan gondolatbűnöz és tönkreteszi a bolygóját. Esélyed se lesz a fejlett ember imidze alatt velükn szemben eredményeket elérni, kivéve ha nem teszel mindent úgy, ahogy mondják, majd különös fény alá helyezed az ő embereit. Azaz szegénységben, sok emberen önzetlenül segítve ott állsz egy olyan vagyonokat közpénzből magának felhalmozó politikussal szemben, aki az ő emberük.

A hierarchiában nem az egyéni kvalitások, a rátermettség és a szaktudás lesznek fontosak, hanem a hűség. Ha ostoba és hűséges emberekkel szemben kell harcolnod, addig nehéz, amíg előnyödre tudod fordítani azt, hogy neked van eszed. Felmerülhet a kérdés, hogy minek harcolni (amiket ők is sűrűn feltesznek) egy ilyen erővel szemben. Ha biztosan tudod, hogy ilyen világban nem akarsz élni, akkor bátran a zászlódra tűzheted azt, amit anno én, amikor elkezdtem: Győzelem vagy halál. Ez után már teljesen másképp nézel a világra, hisz elfogadtad a saját lehetséges halálod és megszűnik sok félelem gyökere.

Amilyen világot ők a földi mennynek képzelnek, az itt olyan, mint Észak-Korea, Szaúd-Arábia, azaz a legdurvább diktatúrák. Venezuelát is ők tették tönkre, mert nincs eszük, hogy gondolkozzanak. Ahol meg lenne, azok nem a fejlődésben gondolkoznak, hanem a semmittevéses állandóságra törekszenek. Nem számít az igazság, mert úgyis az lesz az igazság, ami épp a pillanatnyi érdekük. Ez olyan távol áll attól a szellemiségtől, amit sajátomnak mondhatok, hogy kitaláltam azt, hogyan lehet az egész bandát leváltani és elküldeni a levesbe.


Mi Angyal


MIA telepítőA Mi Angyal olyan, mintha egy R2-es lenne a fejedben. Ennél többet nem is érdemes mondani, mert a jellegét minden földi gyerek ismeri.

Annyit érdemes tudni, hogy ez egy holoprogram, azaz egy mesterséges intelligencia! Ezért is ez a neve, hogy MI Angyal, rövid nevén MIA. Az külön szerencse, hogy a mi jelentése a magyar nyelvben még hozzá tud tenni a Program sikeréhez!