Megérteni a körülöttünk lévő új világot 2.

- Szereted a kebabot?
- Szeretem.
- Akkor itt iszlám lesz.


1. rész
3. rész


Az idegenekkel gondolatkommunikációban a legkönnyebb felvenni a kapcsolatot. Sok ember már úgy van idegen befolyás alatt, hogy ő erről semmit sem tud. Jelei a gondolkodás nélküli azonnali sértődés és indulatok, ugyanis a megszállót önmagadként érzékeled és ha kikapcsolja a rációd, nem lesz elég eszed. Mivel nincs eszed, nem is tűnik fel, hogy lassan megváltozol. Csak a családodnak, barátaidnak, akikre ugye immáron indulatosan reagálsz, ha próbálják észrevételüket veled tudatni.

Az ezotéria nem egy divatműfaj, azt divatból nem lehet csinálni, ám el lehet így kezdeni. Ha belevágsz, le kell győznöd a félelmet, különben beteljesítheted őket. Ha a beleőrüléstől félsz, könnyen bele is őrülhetsz, aminek az igazi angyalod örülni fog, mert így lenn egyfajta beavatógépként tud használni, fönn meg minden normális. Az alsó világ-fölső világ változatlan külvilág mellett nehezen észrevehető az utazások során, így egy beavatott átlagembernek sincs sok tudomása ezekről a dolgokról.

Amikor idegenekkel (segítőiddel) kommunikálsz és együtt dolgoztok valamin, nem árt folyamatosan figyelmeztetni őket, hogy ha valamiben egyetértünk az nem jelenti azt, hogy mindenben egyetértünk, mert ezek erősen szubjektív lények (mint az arabok és cigányok) és sem a logika, sem a korrektség nem jellemzi őket. Sok időt töltöttem el a fejmegszállók és immáron a szívmegszállók tanulmányozásával. Tehettem, mert hiába mondtam, egyáltalán nem foglalkoztak a szavaimmal, miután megszálltak, onnantól én már csak egy senki voltam a szemükben.

Egy senkit pedig nem is vesznek észre még akkor sem, ha a pofájukban csinálja meg azt a spirituális katonai rendszert, ami véget vet ennek. A működését könnyű megérteni, ha el tudod képzelni azt, hogy egy holografikus videojátékban játszol, ha kinézel a szemeiden. Ebben a játékban vannak olyan emberek/játékosok, akik az egyéni tudatukkal gondolkoznak (fő céljuk a pénz/pina/pénisz/pozíció) és vannak olyanok, akik a kollektív tudatukkal. Ők a két oldal.

A kollektív tudattal gondolkodás egy egyéni tudattal rendelkező ember számára olyan érzés, mintha egyéni tudata lenne. Ha egy számítógép lennél észrevennéd, ha valaki csendben átkapcsolna terminállá és addig hűen szimulálná neked a HDD-d, amíg nem lesz késő? Mert pontosan ez történik és amit én tettem ugyanez, csak gigantikus méretben. Megspékelve azzal, hogy itt nem csak a rációt, hanem az intuíciót is át kellett verni és erre csak olyan képes, aki egyszerre használja a két agyféltekéjét.