Átlépési változások

1. A gitárról eltűntek a jelek, visszakerült rá szép hat húr és kikerült az ellenőrzésem alól. Soha nem akartam gitáros lenni, viszont ezeket a cuccokat el kellett készíteni. Most úgy nem látom, hogy valaha is kellene, de ha kell biztosan tudok venni is egyet. Amiből aztán kiszedek két húrt, a többit meg áthangolom ugyanilyenre. Vagy kitalálok valami mást.
2. A 4 részesre tervezett HyperJump kísérleti programom már a második epizód után hatalmas, azt is mondhatnám kirobbanó sikert hozott. A robbanás következtében eltűnt az egyik éjjel minden a tárhelyemről és aki videojáték szemlélettel tekint a világra, az nem a haraggal reagál az ilyesmire. Mondjuk abból indul ki, hogy a társadalmunk kifinomultságával nem sokat törődő és azt ismerő fénylények avatkozhattak be, pláne ha ők kérték, hogy akasszak ki mindenkit úgy, amennyire csak tudok. Lehet, hogy nem gondoltak elsőre ilyen hatékony munkavégzésre.
3. Mivel úgyis e hónapban jár le a tárhelyem, bevételem meg még mindig nincs (igazi nemes ellenfelekkel nézek szembe), kitettem a lényeget, amíg szerintem ide nem irányítom az elmenypark.net domaint. Bár a lényeg így lecsupaszítva azért szerintem nekik most rosszabb, mint előtte, amikor a látogató azt se tudta hova nézzen a sok dumától. Akik amúgy arra számítottak, hogy majd erre nagyon kiakadok, két információ: 1. Valójában toronymagasról leszarom ezt a webes jelenlétet, ám egyedül ezzel a sok és hosszúkás idővel amíg alkottam, addig rendkívül jól szórakoztam 2. Már kurvára ki vagyok akadva, csak az átlagosnál magasabb intelligenciámmal azt is láttam, hogy ezt csak rendszerszinten lehet és érdemes megoldani.
4. Könnyen lehet, hogy ez a kiakadás tényleg eléri egyszer a fizikai testemet, ám abban bízom, erre is gondoltam vagy ha nem, akkor a világlátási filozófiám miatt ez nem lesz akkora probléma.

5. Fizikai síkon itt van ez az idegenekkel tárgyalás dolog, ami ismereteim szerint 3D-ben elég képlékeny és ezt is csak az idegenek akarják, érzésre olyan, mintha nem engednének bele semmibe, ami megzavarhatja ezt a dolgot. Ha ez így megy tovább, biztos lesz a CIA olyan ügyes, hogy megkeressen és felvakarjon az utcáról, én úgy gondolom az ismert információim tükrében, hogy magamnál senki se tudhatja jobban. Itt van egy minden váddal előre leszámoló olyan lehetőség pár gazdag embernek, ami nem biztos hogy előjön valaha és egy másik, ami szorosan köthető a meditációs körülményekhez és pár saját cucc teszteléséhez. Ám eddig is precíz ateistaként megadtam a lehetőségét annak, hogy arra sincs bizonyíték, hogy isten nem létezik egy csatornát, amin bármikor beköszönthet a véletlen.


Hajónapló zár