Átlépések


Az átlagember időérzékelésében ezek hirtelen ötletek, gondolatok vagy a sors és a véletlen hozzák így. Átlagemberen most azokat értem, akik a 3D folyamatos ok-okozati idővonalában gondolkodnak, amiben az Ok csakis a múltban keletkezhet. XD-ben már kinyílik a pálya, ha egy Ok történhet a jövőben, mely hullámokat kelt az idővonalon mindkét irányba, mert a 3D jelenből nagyon nehéz következtetni egy olyan esemény részleteire, amikről túl kevés információ áll rendelkezésünkre.

Egy átlépésre úgy tudsz következtetni, hogy visszaemlékszel a múlt héten ugyanerre a napra és megnézed, milyen változások történtek veled. Ha ilyenre nem emlékszel, az azt jelentheti, hogy hosszabb átlépési ciklusod van, így ugyanezt érdemes akkor a múlt hónapra vagy a múlt évre emelni. Mivel ez nem futóverseny, csak akkor érdmes ezt az időkeretet szűkíteni, ha fel is készültél a változások kezelésére. Mivel a mélytranszból jövök vissza, ahol megállítottam magamnak a világot, olyan csendes az életem, amiben azonnal észreveszem a legkisebb külvilági változást is. Így lehetséges az, hogy ezekről a tudati átlépésekről írni tudjak, különben engem is ellepne a mindennapok lendülete és az ügyek zaja.

Aki figyelemmel kíséri a webes munkásságomat, az jól látja ezeket az átlépéseimet. A mai egy kisebb, amivel korrigáltam egy felesleges mellékszálat és letisztítottam a weboldal jellegét. Mivel most statikus jelleget vesz fel, nem lesz túl izgalmas az elkövetkező időkben. Az izgalmakat inkább másra tartogatom!