Hirtelen sok pénzhez jutni

Gondolni kell az Ellenpontra is!!!


1. Ha te szegény vagy és hirtelen sok pénzed lesz, annak azt kell feltételeznie, hogy van valaki a Túloldalon, aki gazdag és hirtelen megvilágosodásban lesz része

2. Ha ez a sok pénz nagyon sok pénz, akkor annak az embernek nagyon nagyot kell emelkednie

3. A harci változatban úgy csináltam ki őket, hogy sok pénzem lett és az agyuk nem bírta, mert nem készült fel erre, míg nekem nem voltak ilyen gondjaim, hogy nem bírtam volna hova tenni azt a sok pénzt

4. A békés verzióban variációkat kell felállítani azok a paraméterek alapján, amiket kapsz. Minél több ilyen variáció van, annál nagyobb a sikeres végrehajtás esélye

a.) Komoly személyzeti munkával rá kell találni arra a személyre, akinek agya bírni fogja, majd el kell kezdeni felkészíteni azt

b.) Ki kell találni, hogyan tudod a szabályt megkerülni úgy, hogy ne okozz kárt senkiben

c.) Helyesen kell reagálni arra az extrém ívű jelentkezőre, aki valamilyen félreértés okán, de alanyi jogon esik bele a történetbe


Az a.) ponthoz elég csak ezek előtt a képek előtt üldögélnie annak a személynek, aki erre vállalkozik. A komoly személyzeti munka részleteit nem ecsetelném, de van egy holo HR vállalkozásom is, keressen ott, akit ez érdekel.

A b.) pontnak megfelelve csak egy ötletem van a jelen pillanatáig. Ez pedig az, hogy nekem továbbra sincs egy vasam sem, mert azoknak van, akikkel együtt dolgozom.

A c.) pont arról szól, hogy megjelenik egy pozitív értelemben vett őrült, akinek az érkezése kívánatos, de rendszerint nem problémamentes. A pozitív értelemben vett őrültségnél arra érdemes figyelni, hogy rajtunk kívül kevesen látják a dolgot pozitívnak.


- Mi a baj a hirtelen megvilágosodással?
- Olyasmi az élmény, mint amikor teniszt nézel a TV-ben. Mi olyan nehéz ebben?
- Próbáltad?
- Mivel igen, ezért tudtam ezt a kiváló példát felhozni.
- Elképzelhető, hogy valaki a nulláról képes lehet megverni egy jól teniszezőt?
- Elképzelhetetlen, de nekem egyszer volt egy ilyen élményem. Azt nem tudom, komoly meccsen mi lett volna (persze hogy tudom), de akkor és ott olyan volt a pálya körül az energetikai környezet, hogy megtörtént.
- Mit jelent az, hogy energetikai környezet?
- A tiszta égbolton megjelent pár viharfelhő és rohadtul dörögni kezdett az ég, ahogy pontot ütöttem. Egy komoly etikai problémát is felvetett az ügy, hogy pályán soha nem vesztek szándékosan, azaz nem hagyok senkit nyerni.
- Tettél ilyet azelőtt?
- Egyszer, egy tök jó csajjal játszottam, aki nem volt rossz, de akkor is 6:0-re vertem volna. Azt találtam ki, hogy rövidítésben kapok ki tőle és még az eredményt is előre megmondom úgy, hogy ő ebből semmit se vegyen észre. De amikor meditációk során Japánba is eljutottam, kiderült, hogy tiszteletből ki kellene kapnom ott valakiktől, bekeményítettem. Tehát nyílt egy X-akta, mert bár csak 3-ig ment a játék, akkor is kikaptam valakitől, aki azelőtt még nem nagyon fogott ütőt a kezébe úgy, hogy nyerésre játszottam. Hozzá kell tenni, hogy ehhez kellett egy ember is, mert akárki akkor sem lett volna képes ezt kivitelezni. Elmondható, ha ez a srác annak idején 4 évesen elmegy teniszezni, ma tudnánk, ki lenne Djokovic valószínű ellenfele a döntőkben.
- Ez mire utal?
- Hogy mégis csak előfordulhat, hogy valaki agya képes gyorsan ekkorát tágulni úgy, hogy megőrizze az ép elméjét.
- Neked sikerült?
- Igen.
- Milyen jelei voltak?
- Komolyan azt tanácsolom, hogy vonuljon el egy olyan helyre, ahol őt nem láthatják és hallhatják.
- Miért?
- Ekkoriban ütöttem szét egy ütéssel egy wc ajtót, hogy az a szemeim előtt tört ketté és nagy robajjal zuhant a padlóra, de szakmailag többre tartom a másik ajtón azt a kis lyukat, amit pedig csak alkarból indítottam. Ilyesmi lehet a chi a kung fusoknál, nekem akkor hirtelen érkező olyan erős löketeknek tűntek, amiket nem tudtam másképp elvezetni. Ha valaki civilizációs környezetben akar maradni, lett egy ötletem, hogy dumálja be a környezetében, hogy rákattant a boxra és szerezzen be egy boxzsákot.
- Miért ne halljanak?
- Őrültnek fognak nézni.
- Miért?
- Mert nem értik, mi zajlik benned és amit látnak belőle, azt nem tudják megmagyarázni.

- Mire kell a pénz?
- Képzeld el azt, hogy olyan alacsony látószögű majomnak kellene ezt elmagyaráznod, aki világképe az, hogy akinél a pénz, az a főnök. Valamint azt hiszi, a pénze feljogosítja ennek a tudásbázisnak és tudatszintnek a birtoklására.
- Érthetően úgy, is ha hülyének nézünk?
- Megakadályozzuk azt, hogy a bolygóra találjanak azok, akiket zavar ez a sok feszültség, ami éri innen őket.
- Hogyan?
- Meditációs központokat létesítünk azok számára, akik egy olyan pár éves időszakon mennek keresztül, amikor az egzisztenciális feszültségük rombolná a világot.
- Ez mennyi pénz?
- Fogalmam sincs, de nem is érdekel. A mérleg túloldalán az van, hogy olyanok érkeznek, akik simán szétlövik a bolygót, hogy megszüntessék a keletkezett zavart a meditációs terükben.
- Mi kell egy ilyen központhoz?
- Egy kerítés, meg pár faház. Meg pár ember, akik ellátják a helyet.
- Ez nem tűnik elviselhetetlen összegnek egy gazdag ember számára.
- Érted már akkor, hogy mennyi esélyük van ezeknek, amikor eljön a Számadás ideje?