MODERN EZOTÉRIA


Tudathálózaton futó holo operációs rendszer. Felhasználói egyes szám első személyben érzékelik a valóságot

Csak nyomj meg egy képzeletbeli gombot a fejedben és akár el is felejtheted az egészet. 
Csak mélyebb érdeklődés esetén érdemes ebbe tudatosan belevágni.

Felhívnám a figyelmet arra, hogy az ezen a weboldalon található anyagok zöme sokban eltér az általános hiedelmektől és a sokak által tanultaktól.
Az itt látottak bárki számára hasznos tudást jelentenek, ám nem mindenkinek valók!
Az anyagok ingyenesen hozzáférhetők, ám a Szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.Közel 20 év folyamatos mélytransz meditáció olyan kivonatát látjátok itt, ami modern ezoterikus irányzattá vált. Az ÉlményPark nem szekta és nem vallás, hanem eszköz azok számára, akik vallás- és guruk nélküli egyéni utat járnának be, mint önmaguk mesterei. Az ÉlményParknak ez az oktatási anyaga elsõsorban azok számára készült, akik ez elõtt nem foglalkoztak ezotériával.
Ez alatt a közel 20 év alatt rengeteg anyag született, köztük olyan is, ami igyekszik több nézőpontból megvizsgálni ugyanazt. Az ezotériát nem lehet tanítani, ám azt meg lehet tenni, hogy valaki elvezet annak kapujáig. Az internet kiváltja azt, hogy ezt sok ember előtt sokszor kelljen elmondanom és egyedülálló abban, hogy a saját tempódban tudsz haladni időnyomás nélkül.

Az anyagaimban nagy hangsúlyt fektettem az érthetőségre és a könnyed olvashatóságra. Azok számára, akik nem mélyednének ebbe annyira bele, ám szeretnének erről sok-sok információt, a Hold Sugár Szellemi és Irodalmi Műhely kortárs ezoterikus novellái biztosítják a megfelelő alapokat. Olvasásuk némi rugalmasságot igényel és egyedi élményt nyújt.
Gondoltam azokra is, akik érzékelik korunk problémáit, ám eddig nem tudták, hol lenne a megoldásban helyük és szerepük. Sokan abban a szerencsétlen helyzetben vannak, hogy azt gyanítják, őket is felhasználják valakik olyan célok eléréséhez, amikbe szabad akaratukból nem csatlakoznának. Az alternatív valóság a fejedben létezik, ahol mindenki elképzelheti, milyen legyen az igazi!A birkanetet akkor tudod önmagadon észrevenni, amikor találkozol egy olyan dologgal, amit te másképp tanultál és megfigyeled magadon az első reakcióidat, mielőtt elgondolkoznál rajta. Ám ha ilyen nagy hangon leszóltad, innen kevés ember teszi már.


Egy ezoterikus irányzat sem ér sokat Hatalom nélkül.
A hatalomátvétel részletei nevében sokat mondó humorral.
Csatlakozás a folyamatokba: Első rész  |  Második rész  |  Harmadik rész  |  Negyedik rész