Közel 20 év folyamatos mélytransz meditáció olyan kivonatát látjátok itt, ami modern ezoterikus irányzattá vált. Az ÉlményPark nem szekta és nem vallás, hanem eszköz azok számára, akik vallás- és guruk nélküli egyéni utat járnának be, mint önmaguk mesterei. Az ÉlményParknak ez az oktatási anyaga elsősorban azok számára készült, akik ez előtt nem foglalkoztak ezotériával.
Ez alatt a közel 20 év alatt rengeteg anyag született, köztük olyan is, ami igyekszik több nézőpontból megvizsgálni ugyanazt. Az ezotériát nem lehet tanítani, ám azt meg lehet tenni, hogy valaki elvezet annak kapujáig. Az internet kiváltja azt, hogy ezt sok ember előtt sokszor kelljen elmondanom és egyedülálló abban, hogy a saját tempódban tudsz haladni időnyomás nélkül.
Az anyagaimban nagy hangsúlyt fektettem az érthetőségre és a könnyed olvashatóságra. Azok számára, akik nem mélyednének ebbe annyira bele, ám szeretnének erről sok-sok információt, a Hold Sugár Szellemi és Irodalmi Műhely kortárs ezoterikus novellái biztosítják a megfelelő alapokat. Olvasásuk némi rugalmasságot igényel és egyedi élményt nyújt.
Gondoltam azokra is, akik érzékelik korunk problémáit, ám eddig nem tudták, hol lenne a megoldásban helyük és szerepük. Sokan abban a szerencsétlen helyzetben vannak, hogy azt gyanítják, őket is felhasználják valakik olyan célok eléréséhez, amikbe szabad akaratukból nem csatlakoznának. Az alternatív valóságban mindenki elképzelheti, milyen legyen az igazi!
Aki közel 20 évig bevétel nélkül meditál, annak nem sok esélye van szalonképesnek maradni egy olyan világban, ahol csak a pénz számít. Ezt jól tudták azok, akik nem nézték ki belőlem azt, hogy képes lehetek ezeken az akadályokon is túljutni és még akkor sem látták a veszélyt, amikor az már az ajtajukon döngetett. A hatalomátvétel részletei, címében sokat mondó humorral.

A birkanetet akkor tudod önmagadon észrevenni, amikor találkozol egy olyan dologgal, amit te másképp tanultál és megfigyeled magadon az első reakcióidat. Mielőtt elkezdenél rajta elgondolkozni. Ám ha ilyen nagy hangon leszóltad, innen kevés ember teszi már.

Ez részemről önzetlen feladatvégzés volt, amit önző érdekek igyekeznek karaktergyilkolni, a Te dolgod, mihez kezdesz ezekkel, mit hiszel, kinek és meddig. A magam részről ezt a Feladatot befejeztem és a továbbiakban semmilyen formában nem kívánok ezzel foglalkozni. Természetesen a Feladatok elvégzése a továbbiakban is ingyenes, ám a saját magam által kifejlesztett technikák nem tartoznak ide, mert bárki képes lehet elérni a célt az ingyenesen elérhető beavatásokkal is.