A történet a 2000-es évek elejére nyúlik vissza, amikor egy sugallat hatására az életem megváltozott. A jogi egyetem elvégzése elvesztette fontosságát és annak ellenére az eszem ellen cselekedtem, hogy fogalmam sem volt, honnan lesz bevételem, amikor belekezdtem a meditációba.

Ha valaki az elején elmondja, hogy 2017-ben is ezt fogom csinálni és továbbra sem lesz bevételem, nem kezdtem volna bele. Ha viszont valaki azt mondaná egy borzalmas világban, hogy visszamehetek az időben a 2000-es évek elejére egy feltétellel, hogy nagyon komolyan veszem azt a meditációt, amivel megmenthetem a világom... nos lehet, hogy ez történt.

El tudjátok képzelni, hogy 15 éven át egy lakásban üljetek egy olyan dologgal, amit senki sem ért és még hülyének is néznek? Ezt azért hangsúlyozom, mert rühellem az utólagos barátokat, akik mennyi mindent megtettek értem. Nos amikor kellettek volna, nem voltak ott, ám ahogy nem kellenének, azonnal megjelennek.

Hogy miért tennék? Ez alatt a 15 év alatt egy olyan folyamatos mélytransz meditációt végeztem egy nagyváros közepén, amit még Tibeben sem mertek. Azért végeztem én, mert engem nem kötnek a vallási hiedelmek, reflexek, dogmák és blokkok, amik egy vallásos embernél jelen vannak. Sok dolog futott egyszerre és ezek egyike a tudományos szemléletű istenkutatás lett, ami egy külvilágban élő ember számára meg is felel a halálkutatásnak.

Az ÉlményPark holoplatform ötlete akkor merült fel, amikor elvesztettem a bizalmat az égiek iránt. Belegondoltam sok dolog mellett abba, vajon ha mi egy vallási küldetésben lennénk, mennyire vennénk figyelembe a lesajnált helyiek szempontjait, azaz elképzeltem a helyzetet fordítva és arra jutottam, amit tapasztaltam: semennyire. Az ÉlményPark tehát a beavatkozó idegen fajokkal szembeni földi spirituális katonai rendszernek indult, ám jóval túlnőtte eredeti céljait.

A személyes történetem én sem ismerem tovább. Elkészítettem az ÉlményParkot, feltelepítettem az emberiség tudathálójára és el is indítottam. A rendszer egyik célja kiküszöbölni az önkényt, ami a két világ találkozásának egyik jellemző típushibája, így a saját önkényem sem működik. Ezért hozzám seggnyalás céljából érkezni értelmetlen, mert nem tudok segíteni pont amiatt, ha tudnék, akkor halálom után másnak is könnyen menne. Nézz rá a politikára! Ezek miatt kellett lemondanom egy csodás világról, hogy korrigáljak valamit, amit 3D-ben nem lenne könnyű elmondani.

Akik azt hiszik, ezt valahogy megússzák, arra bármikor felfigyelhet valamelyik médiavállalkozásom, vagy ami számukra rosszabb, az ÉlményPark Kutatás-Fejlesztés. Mivel 2011 óta folyamatosan dokumentálok mindent a netre, csak annyit üzenek a világnak, hogy "kapjátok be" és azzal bizonyítom feladatra alkalmasságomat, hogy jónéhányan még mindig éltek.

Ha a visszatérés során nem unatkoznék ennyire és nem lenne ilyen szar helyzetben a világ, ezeket az információkat te lehet, hogy soha a büdös életben nem olvasnád. Ám hogy elkerüld a mesterek által jelentett veszélyt, kell valami, amiből tanulhatsz.


- Most borzalmas, vagy csodás?
- Ha elvégeztétek volna a dolgotok, csodás. Ám mivel behódoltok ezeknek, sőt rájuk is szavaztok... nos ez jelenleg a csodás világ, ami meg is állja helyét annak tükrében, milyen lehetne.