Jelenleg - miközben meditatív értelemben most zajlanak a minket már érintő műveletek - a szabad kapacitásomban épp novellákat írok, amik gyakorlatilag szórakoztató formában megírt tankönyvek. Az unalom ellen az egyik legjobb orvosság, ha elütöd az időt valami olyan kreatív faszsággal, amiből a világ profitálni tud.


A Hollywoodi forgatókönyv ötlet eredetileg egy röbb száz oldalas könyv lett volna, aminek célja, hogy mindenki belzavarodjon az időhurkokba, időcsavarokba és ember ne legyen, aki végig tudja olvasni. Aztán rájöttem, ebben nincs sok dolog, amit a világ profitálni tud, pedig tényleg jó poén lett volna... annak a néhány embernek, akik meglátták volna ebben a poént. Így egy agyfejlesztő novella lett belőle.
Most az Igazmondás varázslat című novella készül épp. Az ilyen novellákat általában valósidőben írom, azaz ha írok, akkor folyamatosan írom és csak elvétve fordul elő, hogy utólag belenyúlok. A tizedik oldal táján előre saccolva olyan 30 oldalasra várom, csak közben időszakokra meg kell vele állnom, mert az már kiderült, hogy mentális csata közben akadozik a megfelelő hangulat.


Amiket csinálok, azok amúgy csak utólag romantikusak, meg ismeretlenül menők. Te a józan eszeddel soha nem mennél ebbe bele. Kivéve persze akkor, ha az a józan eszed olyan okos, hogy meglátná a miérteket, ám ebben az esetben ott van körülötted egy rakás téged lehülyéző ember, akik nem.