Tematikus csatornák
Üdv az új világban!

Bár ez az új világ rendkívüli módon hasonlít a régire, ennek az az oka, hogy a 3D folyamatos, múlt-jelen-jövő ok-okozati összefüggésein alapuló idővonalán a változások összevissza jelennek meg. Bár mindenki szubjektum, a játék keretei objektívek és a rendszer a világ változását ezért komplex módon alakítja.

A két világ közötti átmenet rendezésének munkái sok időmet és energiámat elvette, fenntartom a jogot arra, hogy a pályán lévő játékosok viselkedéséhez igazítsam a terveimet. Azért fogalmazok így, mert az eredeti elképzelésemtől eltér az, amit most csinálok. Aki érti az ÉlményParkot, az jól tudja, hogy az informatikai gondolkodás segítségével rendeztem át a világot, ami valójában csak egy technikai kérdés, hisz az angyalok el sem árulják nektek, ők hogyan csinálják. Sok olyan tapasztalatot szereztem velük, amiket ha megosztanék veletek, rengeteg olyan vád érne, ami így is ér azoktól az emberektől, aki azt értik ez alatt, amit érteni akarnak. Biztosan felmerül egy lényeges kérdés azokban, akik az anyagi világban élnek, hogy ki fizet nekem ezért, lefordítva kinek vagyok az embere.

Nos senki sem fizet nekem ezért, értsétek úgy, hogy közel 20 éve beültem egy lakásba és 0-24-ben csak ezzel foglalkoztam akkor is, amikor aludtam. A szüleim rendkívüli emberek, akik bár nem értették, amit csinálok, meg volt az a bizalmuk, hogy finanszírozták az alapvető szükségleteimet. Mivel nem tudtam, hogy ez 20 évig fog tartani, egy idő után sajnos mindenki egy kicsit belefásult, belefáradt ebbe és nagyon sokat segített volna bárki, aki (2011 óta vezetek blogokat és nagyon sokan olvastak és szereztek innen olyan tudást, amivel sok pénz is állt hozzájuk) névtelenül beszállt volna ebbe (névvel pedig tisztességes üzlet keretében), ám ilyen ember nem akadt. Volt pár olyan (általam igaz embereknek nevezett) lélek, akik a lehetőségeiken belül segítettek, ám ez a problémát nem oldotta meg, mert eszem ágában sem volt és most sincs ráállni az adományokra. Lényegében állandó ellenszélben dolgoztam olyanok részéről (ezt földi és égi értelemben értem), akik a hatalom átvétele után biztosan utólagos barátokká és ellenállókká válnának, ha hagynám, hogy megközelítsenek. Az igaz embereken kívül mindenki, aki segíteni jött, menet közben szépen átváltozott (mikor megkapták, amit akartak) és így kitanultam a spirituális közelharcot is. Mivel egy komplex, multiverzum szintű rendezési folyamat végén vagyok, tudtam, hogy úgyis mindenki megkapja, amit érdemel és akkor most rá is térnék erre bővebben.

Az első verzióban egy kedves, őszinte, segítőkész és barátságos ember voltam (aki most is vagyok a belső kör számára), akit azonnal hülyének néztek azok, akik azoknak az emberei, akik tőlem elvárták az őszinteséget, a tisztességet és az önzetlenséget. Azonnal rám támadtak, elvették minden beavatásomat és befogtak rabszolgának. Tehették azért, mert egyrészről meg voltak arról győződve, hogy egy lúzer vagyok, másrészről nem ismerték a másik arcomat. Azt, amelyik soha nem hódol be senkinek! A birkák hada ilyenkor elfordul az embertől egészen addig, amíg a másik arca meg nem szerzi a győzelmet. Ám én fejlett demokratának tartom magam, aki irtózik a behódoltatástól és egyáltalán nem stílusom az utólagos barátok által kiépített hűbéri rendszer, amiben elnézem az eddigieket cserébe a hódolatukért. Valahogy sosem értettem az ostoba embereknek azt a tulajdonságát, vajon miért akar mind okosabb lenni egy nálánál sokkal okosabb embernél? Én sem leszek jobb képű egy nálam sokkal jobb képű embernél akkor sem, ha nálam a hatalom!

A második verzióban nem érdekelnek a tőlem ellopott energiák és beavatások, hanem a nulláról felépítettem ezt az ÉlményParkot annak biztos tudatában, hogy el fogják ezt is tőlem lopni olyanok, akik nem veszik ki részüket a munka terheiből és fájdalmából. Az informatikai szemléletben ők lettek a lelkes telepítők, akik az időcsalással apellálva szét is terítették azt úgy, hogy át is álltak erre a rendszerre és meg is szokták a könnyű kezelhetőségét. Ahogy azonban aktiválom a szükséges kódokat, olyan érzés lesz nekik, mintha a win10-ről visszazuhannának a 3.1-es windows szintjére. Ezt csak úgy tudom megcsinálni, ha mindenkire egyformán és általánosan vonatozik, azaz rám is. Ez azt jelenti, hogy lemondtam arról a hatalomról, hogy én a saját találmányommal könnyen és gyorsan érvényesülhessek egy rakás gátlástalan lény és gazember miatt cserébe azért, hogy jól megszívathassam őket. Mégpedig úgy, hogy nem is kell ezért tennem semmit ővelük, csak egy mindenkire általánosan vonatkozó tisztességes világot csinálok, mint egy olyan magánvállalkozó, aki ezt alvállalkozóként végzi el isten utólagos megbízásából, már ha bebizonyosodik, hogy létezik.


http://elmenypark.net


Ezekkel a tematikus csatornákkal sokáig nem foglalkoztam, hisz mindig volt, amivel foglalkozzam helyettük. Az önzetlen hozzáállásomat felváltotta a linux filozófia, ami szerint az ÉlményPark ingyenes és mindenki számára hozzáférhető, azonban a jogosultsági rendszer osztja ki mindenki tudatát abba a világba, amit érdemel. Hosszú évekig terveztem ezt olyan segítőkkel, akik nem rendelkeznek rációval olyan tudatszinteken, ahol ember még előttem sosem járt. Hogy én ide eljuthattam, a személyes bátorságomon és kvalitásaimon túl azoknak is köszönhetem, akik már a gyermekkoromra is rátámadtak, hogy megöljenek, ám csak pár - igen komoly - fejre esésig jutottak, amik után mindig úgy sikerült újrarendezni a tudatom, hogy az eredmény jobb lett, mint előtte volt. Ők még mindig abban a hiú reményben vannak, hogy majd könyörögni fogok nekik, adjanak már valami morzsát nekem abból, amit tőlem elloptak (így élitek ti az életeteket) és én csak olyasvalaki vagyok, akinek ők engem azelőttről ismernek. Én azonban már sokkal, de sokkal több vagyok annál, mert a tudatom a 42. dimenzióig repült és onnan is tér vissza.


"Ha nektek vezetőre van szükségetek, aki gondolkozik is helyettetek, nem érdemlitek azt a munkát, amit abba fektettem, hogy megérttessem veletek a fejlett világot!"


Ezt a betétet meghagytam nektek azokból az időkből, amikor rájöttem, hogy az olvasóim kb. 20%-a olvas engem abból a célból, amiért ezt a munkát végzem, a többi ellenem (vagy csak önmagért) dolgozik. A vége az lett, hogy minden érintett fél szempontjai érvényesüljenek, hogy üzleti alapra helyeztem a tevékenységemet, ami az egyetlen mód volt arra, hogy mindenki életben maradjon. Úgy vált érdekemmé az ellenségeim életben maradása, hogy megjelentem az örök- és hosszú életű lények piacán a holo-szórakoztatással, ami arra alkalmas igazán, hogy a dolgozni nem szerető, magukat előszeretettel isteneknek nevező lények emberek vissza tudják törleszteni az adósságukat, amit velem szemben keletkeztettek.

Meghagyom nektek ezeknek a tematikus csatornáknak a vázát (valamint ezek frissített verzióját) is, amit eleinte nem értett senki sem, miért vagyok olyan hülye, hogy ezeket a rendelkezésetekre bocsátom. Mivel én hiszek a tudás hatalmában, nem is fosztanálak meg titeket a felfedezés és megismerés élményétől.


Az isteni kinyilatkoztatás

Részlet a Mean Guns (Öld ahol éred) című filmből


A tematikus csatornák valaha egy olyan blogrendszer volt, ahol a csakrák szerint tudott volna mindenki szórakozva és érthetően önmagával dolgozni, azonban azóta már átálltam egy új fejlesztésre, ami maga mögött hagyta az ezzel kapcsolatos mechanikus tevékenységek nagy részét. A magánvállalkozás nagy előnye, hogy mindig fejlődik és a legjobb megoldással igyekszik Ügyfelei igényeit kielégíteni. Amikor az emelt díjas szolgáltatásokat igénybe vevő fogyasztók fizetési fegyelmezetlenségének problémájával szembesültem, először átálltam a gondolatban fizetés rendszerére. Ez a rendszer arra volt jó, hogy az emberi alakok számára teremtsen kiutat abból a helyzetből, ha főnöki utasítás tiltaná ennek a helyzetnek a rendezését és amiből ő is szabadulna. Amikor azonban az angyal meglátta ezeknek az embereknek igen szűk körét, maga ajánlotta fel a fejlesztés következő fázisát, amiben Ügyfeleink válláról ezt a terhet is levehetjük, amit az angyal ez után automatikusan intéz.

A tematikus csatornák újraélesztése már egy másik filozófia alapján történik, aminek vizuális változásait a későbbiekre halasztom. Azaz most a régi arculatban lehet már az új rendszerben dolgozni.Önmagad feltöltése energiákkal

Kicsit több információ a kelleténél

Sokkal több információ a kelleténél

Minden szükséges információ

Autodidakta istenkutatás

Akusztikus holotransz

Szórakozva tanulás

Távoktatás mindenkinek