"Ha leborulás helyett érdemi párbeszédet kezdesz, akkor ez az egész most nincs"


Mi ez az ÉlményPark?

Hogyan oldod meg azt, hogy minden nap dolgozol, miközben a tudatszint emelkedés miatt már rég meditálnod kellene és felkészítened az energiarendszered erre? Hogyan oldod meg azt, nehogy mások döntsenek téged teljesen kihagyva a jövődről és a sorsodról? Hogyan oldod meg azt, hogy... sok ilyen kérdés jöhetne, amit egy átlagember nem ért és nem is foglalkozik vele. Mire meg már megtenné, késő és akkor kezd sipítozni valami korrekt és gyors megoldásért. Azért találod itt most, mert akkor már nem érek erre rá.

Lehet kritizálni (az építő-alkotó jellegű kritikák akár a programba lépést is jelenhetik), lehet vádaskodni, bármit lehet. Azt is, hogy nem veszed igénybe az ÉlményPark szolgáltatásait. Sok dolog benne még kísérleti szakban fut, hisz eddig ez az első alkalom, hogy a sárga csekkek kérdése az angyali szinteken is felmerül. Ez az első alkalom arra, hogy a világ helyesen értelmezze például a munkahelyi főnök fogalmát, aki ha te felrezegsz, nem az urad és parancsolód, mint ahogy a pincér sem a szolgád.

Minden hibája ellenére ez egy működő dolog és tudomásom szerint nincs más. Azért nincs, mert mindenki, aki eddig belefogott, a saját érdekeiben gondolkodott és nem a cél érdekében. Mivel a cél érdekében gondolkoztam, nem is jutott túl sok kapacitásom saját magamra gondolni. Az utólagos barátok figyelmébe ajánlom azt a megfigyelési eredményt, hogy ezt senki nem is tette meg helyettem a szűk családon kívül.

Az ÉlményPark a Tükör jellegén túl azért ilyen üzleti, mert kellett találni valahol egy konstrukciót, amiben ki lehet húzni úgy a seggeteket ebből a bajból, hogy ez bárkit is érdekeljen. Elkészült tehát és olyan lett, hogy még én sem tudom felülbírálni, ezért ilyen célból velem haverkodni nem érdemes. Csak olyannak, aki bírja a kiképzést, mert úgysem élesedik a hatalma, amíg meg nem ért rá. Tehát kívülről nézve csak egy jó suli vagyok, de nem akárkinek. Csak annak, aki komolyan is gondolja és biztos, hogy a jelenben minden őrültségnek tűnik mindenki másnak.

Qi: P..s.....i

Már megjöttek azok a képek, amik igyekeznek lelkileg felkészíteni az általam eddig látott legnagyobb hatalom kezelésére. Ez a hatalom csak akkor érkezik meg, ha már nincs más mód arra, hogy enélkül is sikerüljön. Egy ilyen hatalom mellett teljesen elveszíti jelentőségét a pánzalapú gondolkodás, ami eddig biztosította egyeseknek az ilyen érkező hatalmak ellopását. A világ biztosan megváltozik! Ám kérdezem én, milyen világ változik meg miattam? 50 év múlva 14 milliárdan leszünk, a mai amerikai dollár mögött meg valójában nincs semmi és én az életem többre becsülöm, minthogy az legyen az életcélom, hogy egész nap imádkozzak olyan lényekhez, akiről semmit sem tudok. Emberek! Én sem tudom milyen az, amikor egy (darab) ember tudata visszatér a 42. dimenzióból, mint ahogy senki nem is tudja megmondani, hisz előttem a 18. volt a csúcs az emberi történelemben, beleértve az ősidőket is.

Mondjuk úgy, én úgy tudtam, hogy lazítani fogok, miután végeztem egy hatalmas feladattal, ám ahogy körbenézek a világban, kezdek rájönni, hogy a munka itt csak most kezdődik. Ez a weboldal alkalmas arra, hogy az, aki komolyan csinálja, komoly szintre eljusson önmaga mestereként.

Mivel nem egy saját szigeten iszogatom az ananászkoktélokat, ki lehet találni, hogy nem vásároltak meg. Ha meg már ezt teszem, azt nem másokon áttörtetve, másokról ellopva teszem, hanem a saját tehetségemből és érdememből. Kábé ez is az új világ első sugallata...

Mint bassott komoly isten, nem esik nehezemre helyesen értelmezni ezt a világot úgy, hogy ne kelljen feltétlenül uralkodnom (ahogy fönn elvárnák) és állandóan hatalmat demonstrálnom a földi majmok előtt (ahogy lenn elvárnák), akár teniszedzőként is simán elirányítom az univerzumot. A látottak viszont erősen arra sarkallnak, hogy valósítsam meg a próféciákban beígért Földi Mennyországot... a saját verziómban. A világlátásom szerkezete azonban lehetővé teszi neked is ugyanezt, csak vigyázz, mert ezt még mélyebben is értelmezned kell.