Félreértés ne essék. Az ÉlményPark holoplatform csakis azért jöhetett létre, mert minden tudásomat és erőmet elvesztettem. Így maradt az eszem és azok az intuitív információk, amikből a rációm össze tudta rakni az új igazságot.

Értsétek úgy, hogy egy jövőből érkező jelre hallgatva beültem egy lakásba és addig nem fejeztem be a meditációkat, amíg kész nem lettem ezzel. Olyan szinten rákattanva a feladatra, hogy kb. 15 évig tartott. Azért kb., mert én sem emlékszem pontosan melyik év volt a nézőpontom szerinti kezdés, másrészről akkor később sem kell ezt az írást megkeresnem és állandóan javítgatnom. A jövőből érkező Jelről akkor még semmit sem tudtam, ma már jóval többet tudok róla, ám a 3D egy valóság szintjén értelmezhetetlen lenne, amit erről mondanék.

Az új igazság azért lényeges, mert nélküle nincs szabadulás. Pontosabban lenne, de hova?

A Földön sok erőcsoport létezik, ám csak keveseket vezetik abban a szellemben, amit mi fejlett értelemben értenénk ez alatt. A továbblépés első állomása az, hogy önmagadban tisztázd, mit is akarsz valójában. A felkészületlen emberek típushibája az, hogy összevissza akarnak mindent, mintha neked a főnököd állandóan egymásnak ellentmondó utasításokat adna. Ám mindenki azonnal akarja a hatalmat, amivel aztán azonnal elkezdenek uralkodni. Amikor ez kezdődik, ekkor kezd mindenkiről leesni egy csomó olyan jellemző, amit csak felszedtetek magatokra, ám a hatalom olyan dolog, ami nem késztet egy fejletlen lényt arra, hogy folytassa a megfelelést.

Páran, akik tőlem személyes felkészítést kaptak megsértődtek rám azért, mert a beavatások után nem érkezett azonnal a varázserő. Nem is fog egészen addig, amíg megfelelő érettséggel nem rendelkeztek a kezelésére. Ezt sem én döntöm el, hanem egy olyan program, amit én sem tudok felülbírálni. Azért nem, mert ha ugye elvesztettem minden tudásom, akkor én sem vagyok képes a hatalom kezelésére. Logikus, nem? Akik a megszállásom után sem jutottak egyről a kettőre bebizonyították, hogy ez így igaz!

Amikor a spirituális emelkedés során találkoztok a felettes énetekkel, érdemes nem elfelejteni, hogy minél feljebb jutsz, annál inkább válik a világ diktatórikussá, hisz a kozmikus rend teljesen más összefüggésekben gondolkodik, mint te, az egyes ember. Ha ez az ÉlményPark nem jött volna létre, neked ma semmi, de semmi reményed nem lenne arra, hogy megakadályozd a világod elpusztulását és beköszöntene egy olyan szegénységgel teli új középkor, amire nem értik az angyalok, hogy ez miért nem jó neked? Hisz eddig a történelmükben csak szegénységben lehetett az ember boldog.

Most itt az esély arra, hogy kiderüljön, létezik-e más út is! Viszont csak minőségi emberek számára van meg a programba lépés lehetősége, akik tudják is mi az a demokrácia, nem csak beszélnek róla addig, amíg a hatalmat a kezükbe nem kapják.

Innen biztosan senki nem jut könnyű és gyors hatalomhoz... kivéve ha ki nem derül, hogy érett rá. Akiben felmerül a kérdés, hogyan lehet azt komolyan venni, hogy egy weboldalról bárki hatalomhoz jutnat, nos az már nálad van, ahogy ránéztél az első képre, csak a jogosultsági rendszer nem enged ennél több hozzáférést.