2017. május 5., péntek

Kereszt énKedves keresztények!


Kezdetben vala az Ószövetség. Aztán reá jött az Újszövetség. Ti nem tudjátok, de azóta volt még egy Újabb Szövetség, aztán egy Legújabb Szövetség. Majd reá érkezett a Legeslegújabb Szövetség és most van szerencsém bejelenteni a Legeslegeslegújabb Szövetséget!

Most eszerint áradnak az Úr szavai. Hogy értetlenségeteken enyhítsek, népszerűségjavító intézkedésként ebben a szövetségben módosultak a Tízparancsolat paráznasággal kapcsolatos igéi. Nyugodtan paráználkodhatsz, ha Önmagadhoz méred a minőséget!

Azoknak a bárányoknak, akiknek még szokatlan az ÉlményPark modern megjelenése, fejlesztőcsapatunk kifejlesztette az oldschool skint, mellyel ismét a megszokott környezetükben találhatják magukat, ha ezt állítják be maguknak. Sajnálattal értesítelek benneteket arról, sok bárányka eset bele a saját csapdájába az által, hogy nem a megfelelő skineket használta. Minden ilyen skin szabadon beállítható, ám ismételten felhívnám a figyelmet, hogy az alapbeállítás, tehát amivel külön beállítás nélkül találkoznak az igazodik minden báránykának a témáról alkotott általános véleményéhez. Ha ez a vélemény nem egészen átgondolt és a nagy általánosságra megy a specifikus elemek elsődleges figyelembevétele nélkül, akkor a skin elsőre morbid vagy szokatlan lehet!

Az Úrral kötött privatizációs megállapodás értelmében a templomok számára továbbra is biztosított a megszokott energiaellátás annak figyelembevételével, hogy a Változás őket is érinteni fogja. A megállapodás szándéka szerint összeomlás nélkül, bár ha a bárányok összeomlást akarnak, akkor nem állunk eme elképzelés útjába, hisz a pályáink működésének alapelve a benne lévők közös szabad akarata. Angyali vállalkozásunk holo-szerverei ilyen pályákat is üzemeltetnek, azaz semmi sem lehetetlen és semmi nem is állhat az igazi hülyeség útjába.

Javasoljuk az áttérést a modern világba, ahol templomok helyett Ügyfeleink a gondolatban elérhető Személyes Ügyfél Kapu felé kommunikálnak. Ez egyrészről rendkívül költséghatékony és mivel az idő pénz, nagyon sok pénzt takaríthatnak meg, ha az elméjüket használják az ilyen célokra, mint a lábaikat és térdeiket.


Az egyik Admin Próféta