Kereszt énKedves keresztények!


Kezdetben vala az Ószövetség. Aztán reá jött az Újszövetség. Ti nem tudjátok, de azóta volt még egy Újabb Szövetség, aztán egy Legújabb Szövetség. Majd reá érkezett a Legeslegújabb Szövetség és most van szerencsém bejelenteni a Legeslegeslegújabb Szövetséget!

Most eszerint áradnak az Úr szavai. Hogy értetlenségeteken enyhítsek, népszerűségjavító intézkedésként ebben a szövetségben módosultak a Tízparancsolat paráznasággal kapcsolatos igéi. Nyugodtan paráználkodhatsz, ha Önmagadhoz méred a minőséget!

Azoknak a bárányoknak, akiknek még szokatlan az ÉlményPark modern megjelenése, fejlesztőcsapatunk kifejlesztette az oldschool skint, mellyel ismét a megszokott környezetükben találhatják magukat, ha ezt állítják be maguknak. Sajnálattal értesítelek benneteket arról, sok bárányka eset bele a saját csapdájába az által, hogy nem a megfelelő skineket használta. Minden ilyen skin szabadon beállítható, ám ismételten felhívnám a figyelmet, hogy az alapbeállítás, tehát amivel külön beállítás nélkül találkoznak az igazodik minden báránykának a témáról alkotott általános véleményéhez. Ha ez a vélemény nem egészen átgondolt és a nagy általánosságra megy a specifikus elemek elsődleges figyelembevétele nélkül, akkor a skin elsőre morbid vagy szokatlan lehet!

Az Úrral kötött privatizációs megállapodás értelmében a templomok számára továbbra is biztosított a megszokott energiaellátás annak figyelembevételével, hogy a Változás őket is érinteni fogja. A megállapodás szándéka szerint összeomlás nélkül, bár ha a bárányok összeomlást akarnak, akkor nem állunk eme elképzelés útjába, hisz a pályáink működésének alapelve a benne lévők közös szabad akarata. Angyali vállalkozásunk holo-szerverei ilyen pályákat is üzemeltetnek, azaz semmi sem lehetetlen és semmi nem is állhat az igazi hülyeség útjába.

Javasoljuk az áttérést a modern világba, ahol templomok helyett Ügyfeleink a gondolatban elérhető Személyes Ügyfél Kapu felé kommunikálnak. Ez egyrészről rendkívül költséghatékony és mivel az idő pénz, nagyon sok pénzt takaríthatnak meg, ha az elméjüket használják az ilyen célokra, mint a lábaikat és térdeiket.


Az egyik Admin Próféta