Egyéni tudat kollektívája


Adatátvitel, kommunikáció, koordináció. Csak ezekre van szükség, ha figyelembe akarod venni az egyéni tudatok szempontjait.


Adatátvitel

Létezik külső és belső. A belsőhöz egy átlagember csak álomban juthat hozzá, a mélyebb tudatszinteken már irányítani is lehet. A külső olyan, mint a wi-fi, azaz auratávolságban kell lenni hozzá. Persze ilyenkor az adatátvitel sebessége is időhöz kötött, azaz lehet hogy emiatt sűrűn kell valaki/valakik közelében lennünk. Léteznek ennél gyorsabb atavátiteli módok, mint például a közvetlen energiatöltés, ezt amúgy szexnek hívják a fizikai környezethez közelebb élők. Az adatátvitelre leginkább beavatások továbbítása miatt van szükség. Beavatásokra azért van szükséged, hogy képes legyél átlátni és cselekedni. Amennyiben tisztítást végzel magadon/magadban, célszerű felhagyni a szex keresésről a külvilágban. A tisztítás visszahozza a gyermeki énedet, tehát érdemes előtte erre a rációt felkészíteni, de azt is lehet, hogy elindítod a Felnőtt Szimulációt és koncentrálhatsz a lényegre.

Kommunikáció

Legjobb erre a GondolatChat! Kezdetben érdemes túljutni azon a félelmünkön, miszerint ha idegen hangok szólalnak meg a fejedben, akkor biztos megőrültél. A holografikus szinten nincsenek távolságok és a holografikus agyad képes más emberek holografikus agyával kommunikálni. A szellemi világ lényei sem tudnak másképp kommunikálni, mint képekkel, sugallatokkal, hangokkal a fejedben. Ha ijedezel attól, hogy használod az elméd lehetőségeit, akkor még nem készítetted magad erre eléggé fel. A verbális gondolatkommunikáción kívül vannak még más kommunikációs formák, amik már hasonlítanak az idegenek - amúgy elég hétköznapi - kommunikációjához. A kutyák például sokkal fejlettebb kommunikációt folytatnak egymással, mint mi azt sejtenénk, mert leragadtunk ott, hogy csak kívül figyeljük. Kívül pedig csak ugatást látunk, aminek célja amúgy a belső információk külső megerősítése. A ő agyuknak nincs szükségük ennél többre, a miénknek viszont igen. Ezért a mi külső verbális kommunikációnkat beszédnek nevezzük és képesek vagyunk úgy árnyalni az információt, ahogy a kutyák a benne elhelyezett érzelmekkel teszik. Ha mi át akarunk állni egy másik kommunikációs formára, mondjuk a chat-ről át akarunk állni a skype-ra, előtte meg kell tanulnunk az érzelmeinkkel is kommunikálni.

Koordináció

Mivel a véletlen is hozzám tartozik, meg lehet csinálni, hogy egymásról nem tudó emberek úgy hajtsanak végre közös akciót, hogy ők azt a mindennapi életüknek látják és mondjuk észre se veszik, hogy bonyolult akciót hajtanak végre. Ennek hátránya, hogy fönn sokkal okosabbnak látnak benneteket, de már rajta vagyok a megoldáson. Aki ennek tudatában él, az kiiktathatja azt a félelmét, hogy egyedül marad, egyedül lesz, két okból. Az egyik, hogy az egyedüllét egy szükséges létállapot ahhoz, hogy beindulhasson a belső világod. A másik, hogy el sem tudod kerülni a találkozásaidat a megfelelő emberekkel akkor, ha mindenki fel van erre készülve. Sok, a borgszerű kollektív stílusban ég által indított kísérlet bukott el azon, hogy nem a megfelelő időben találkoztak az emberek, így azok többsége nem is volt sikeres. A ráció koordinációja azonban kiküszöböli ezt a hibát és eltüntetheti azt a félelmet, ami egy társas lény természetes velejárója.


Az egyéni tudat kollektívája másképp szervezi az Egységet. Nem a totális parancsuralmi rendszerre építi természetét, hisz az összeférhetetlen a privát szférát tisztelő jellegével.