Lucky-Boy
Elindult egy olyan társoldal, ami azok számára ideális, akik nulláról szeretnének ezzel a területtel megismerkedni. Természetesen ez is annak indult, ám a visszajelzések arra inspiráltak, hogy gondoljam át újra és megtettem.

Minden ilyen változás olyan átlépésre utal, amiben nagyot változik körülötted a tér, bár az állandó külvilág miatt ezeknek a változásoknak csak olyan jelei vannak, amiket alig tulajdonít valaki ezeknek. Itt van például az új 5 ezres, de ilyen jel lehet az is, ha szakítasz valakivel vagy átrendezed a szobád.

Ezeket megfigyelni csak úgy lehet, ha olyan ingerszegény környezetet hozol létre magad körül (ilyen a meditációs élethelyzet), amiben olyan kevés az esemény, hogy azonnal láthatóvá válnak az apró változások is. Amikor az ember átáll a külső megfigyelésről a belsőre, az információáramlás minősége is megváltozik.

Ahogy a belső csatornák aktiválódnak, ugyanarra a dologra akár teljesen más értelmezések és összefüggések fénylenek fel, mint eddig. Ha ezekről bárkinek beszélsz, lehetőséget adsz az ellenható erőidnek arra, hogy a látókörükbe kerülj, vagyis észrevegyék azt, hogy elkezdtél változni. A dolog hasonló a Matrixhoz, amiben mindenki potenciális ügynök, ám itt most olyan műveletek zajlanak, ami ezen a hasonlaton haladva egy olyan saját matrixot jelent, ahol az ügynökök nem ellenségesek.

Ám ide bejutni nem könnyű, meg kell járni hozzá azt a poklot, ami után már értékelni tudod az élet szépségeit és értékeit. Csak az anyag ugyanis nem fogja neked elhozni a boldogságot, csak a kényelmet. Csak a spiritualitás nem fogja neked elhozni a megváltást, mert azzal mindenképp elhanyagolod a környezeted. Hisz ha csak meditálsz, hiába állítod meg magadnak a világot, az Idő akkor is halad a fizikai tested körül.

Amit én tettem eddig, annak az volt a fő célja, hogy megmutassam/bebizonyítsam azt, hogy nincs reménytelen helyzet. Bármiből ki lehet jönni! Jómagam térkép nélkül kezdtem, nektek már van egy vázlatos képetek, aminek pontosítására itt a lehetőség. Hisz ugyanolyan úttörők vagytok ebben, mint én annyi különbséggel, hogy ehhez tényleg őrültnek kellett lennem, ti meg már képesek lehettek arra, hogy egy olyan szintre jussatok a munka mellett, amire eddig nem volt meg a lehetőség.

Megyek a saját dolgomra, ezeket a feladatokat pedig átadom a mindenkori legalkalmasabb és legrátermettebb embereknek. Hogy ez te vagy-e vagy sem, az nem tőlem függ, hanem tőled! Mit vagy hajlandó bevállalni érte.