ÉlményPark Tükör


- A vállalati jövő egyenlő egy kőkemény diktatúrával.
- Ez baromság.
- Igen? Kérdőjelezd meg a cégvezetőd döntését.


- Már bocs, de amit itt olvasok, ez a te ÉlményParkod sem más, mint egy vállalat.
- Nem. Egész időm alatt azon ügyködtetek, hogy megszerezzétek a hatalmat. Nos nálatok van, úgy hívom tüköradmin. Nem én fogok itt jó világot csinálni, hanem Te a nálad lévő hatalommal. Én csak olyan világot csinálok neked fenn, amilyen a te világod másoknak. Nem tetszik? Alakíts a világodon és az ÉlményPark is megszűnik vállalatnak tűnni számodra.


- Hol rontottuk el?
- A bankok pénzkezeléssel foglalkozó non-profit intézmények. Ahol a gazdasági élet szereplőivé válnak, ott kialakul az extraprofit iránti vágy, ami tönreteszi a tisztességet.
- Ezért lehet, hogy megpróbálnak megölni.
- Aki megtanult az Úrral szemben eredményesen fellépni, az nem fog megijedni sem a bárányaitól, sem a farkasaitól.


- A gyógyszerlobby érdeke, hogy legyen minél több beteg ember.
- Ez mit jelent?
- Hatalmas extraprofittal dolgoznak és olyan drágák a termékeik, hogy csak állami támogatással tudod őket megvenni. Nekik az a profitjuk alapja, hogy lepaktáltak a politikusokkal, hogy legyenek ezekre állami támogatások. Nem érdekeltek abban, hogy figyeljenek az emberiség jövőjére.


- Az iszlám által felkínált jövőkép jobb?
- Nem, sokkal rosszabb. Azaz amikor csak két rossz közül lehetett választani, a kisebbik rosszat választottam. Majd elkezdtem dolgozni azon, hogy legyen ezek mellé egy jó és egy még jobb lehetőség.
- Azok mik?
- Ha elkezdenék erről beszélni, az olyan lenne, mint a reklámokban, amikor boldog fekete emberek luxuscikkeket reklámoznak, hogy aztán még az is kedvet kapjon Európához, aki addig nem akart átmigrálni.