Beszélgetés egy megváltóval

Megváltás 2.0 béta élesteszt


- Mi ez a meglehetősen agyament elképzelés?
- Nos az agyament egy olyan ítéletet sejttet, melyben valaki olyan alkot ilyentén véleményt, akinek fogalma sincs a témáról még akkor sem, ha felkészültnek érzi magát. Pedig egyszerű.
- Ez jó hír. Hallhatjuk is?
- Az emberi agynak két agyféltekéje van. Bizonyos értelemben egymás tükörképei, azaz minden esetben tükröt tartanak egymás felé, amit a felek természetesen nem látnak meg ebben a világlátási környezetben. Ezt a helyzetet használta ki pár olyan figura, akik ilyentén előnye most kezd szakadozni, ahogy a bétatesztek elindulnak. Szóval az agy intuitív térfelén, azaz a Szív oldalán várja mindenki a Megváltót. A racionális féltekén, azaz népszerűbb nevén a sátáni oldalon senki nem várt ilyet. Megláttam ebben azt a piaci rést, ahol előjöhetek egy érdekes üzleti koncepcióval.
- Várjon, milyen piacról beszél? Nem láttunk még Öntől terméket, csak egy...
- Dehogynem, hisz maga az ÉlményPark a termék. Filozófiájában azonban olyan, mint a linux, tehát bárki fejleszthet, aki eljut a fejlesztői szintre.
- De hol jelenik ez meg a piacon?
- Az angyalok és a felettes én világában. A feltételeik teljesültek, hisz az alapverzió ingyenes és ezzel is meg lehet csinálni a felemelkedést dimenziószintváltást. Én a különleges üzleti megoldások piacán vagyok jelen, azaz ha valakinek valami spéci dolog kell. Sok olyan feltételnek kell megfelelni, amiket úgyse értenétek, ezért inkább leszek egy különc habókos figura, mint az, akire vártok.
- Kire várunk?
- Valamilyen grandiózus alakra, aki egyébként ha elkezdené azokat, amiket hisztek róla, azonnal a nemzetbiztonságra veszélyes terroristának bélyegeznétek. Függetlenül attól kicsoda és mit akar.
- Az agy intuitív oldalán mi történt?
- Szerintem tök béna, amit ott csinálnak. Ezért úgy döntöttem, a racionális oldalon megcsinálom ezt jobban. Ha kész, akkor ezt tükrözzük át és akkor egy rendezett, igazságos és tisztességes megoldást kell hogy mutasson.
- Ez azért nagy kibaszás sok olyan embernek, akik a legnagyobb jószándékkal mentek ebbe bele.
- Egy tisztességes világ? Ez a legnagyobb kibaszás ezekkel! Ha már az ember sátán, akkor használja ki a lehetősget.


- De ugye tudod?
- Persze hogy tudom.
- Akkor miért?
- A holo szórakoztatás nagy üzlet!