Szuperképességek

Igyekszem időről időre olyan témákat a főképernyőn tartani, amik érdeklik az idelátogató embereket. Hogy honnan tudom, mi érdekli az idelátogató embereket? Mondok ennél jobbat. Azt is tudom, mi érdekli a később idelátogató embereket, akik majd amikor először idelátogatnak, pont azt kapják, amit kapni akarnak. Ez egy szuperképesség, amit azért nem vett észre senki, mert nem látványos és nem lehet rá se tévéshow-t felhúzni, se fellépni Vegasban.

Amikor azt mondom, spirituális katonai hadviselés, akkor azt úgy értem... inkább egy jó példát hozok elő. Az amerikai-európai baszós-kardozós kalandfilmek akkor jók, ha egy ilyen kardcsata vagy 10 percig tart, látványos elemekkel tűzdelve. Egy japán meg akkor, ha nem telik el egy másodperc és mindenki halott, csak egy susogó hangot lehet hallani. Amikor mindenféle lények rám küldték az emberi alakjaikat, illetve általuk megszállt embereket, a következő esetekben biztosan veszítettek:

1. fölényesen jönnek vissza, hogy én egy kis köcsög vagyok valójában, könnyű megszállás volt
2. rájönnek, hogy én egy szájhős vagyok, könnyű eset, ám a megszállásommal a képességeim megszerezhetők, de nekem játsszák továbbra is a szerepet
3. alázatosak maradnak és nem téveszti meg őket az én szerepem
4. olyanokat félnek, amik szerepébe beleugorva akármikor kiüthetők
5. köcsög megszállást hajtanak végre
6. most nincs kedvem ezt tovább kifejteni

Az egyik társaság azt csinálta, hogy még az előtt rám támadtak elég komoly képességű emberekkel, hogy találkoztam volna a spiritualitással. Ám már a tojásban ezek szerint jobb voltam, mint ők. Anélkül hogy tudtam volna, hogy valójában mit is csinálok. Itteni nézőpontból tökre úgy nézett ki, hogy találkoztam jó fej emberekkel, akikkel aztán jóba lettünk. Minden pontosan úgy nézett ki, ahogy Ti élitek mindennapi életetek.

Azok a természetes, alanyi jogú szereplők a beavatottak szintjétől, akik maguk teljesítettek és szerezték meg az Erőt (Hatalmat). Mindenki mást mesterek avattak be és így lettek mindenféle szerepeik. Velem az történt, hogy az információgyűjtés okán a mindenféle ezoterikus társaságokba látogatásaimkor átestem a legelső beavatásokon, de aztán elváltak útjaink. Azaz nem vagyok besorolható sehova, mert mindenhol itteni értelemben csak sima melósig jutottam. Kivéve a legutolsó ilyet, ahol valakik balekot egy rendkívüli bátorságú embert kerestek, aki nem lehetett vallásos, mert akkor senki se vállalta volna.

- Ilyet ki merne megtenni velem?
- Mondjuk egy ateista, aki szerint lehet hogy nem is létezel.

Szuperképességek általában akkor alakulnak ki, amikor kényszerhelyzetbe kerülsz, amiből csak egy ilyen tud kihúzni és a hologram azért, hogy feloldja a Blokkot, neked adja. Igen ám, de ezek a képességek olyanok azok szemében, akik az időben hamarabb szerezték meg ezt a Tudást, hogy de facto kitermlés zajlik ezen a területen, úgy szedik el ezeket mindenkitől. Egy ilyen helyzetben van egy filozófia, amivel a hasznodra tudod fordítani:

Amit csak Te tudsz, azt nem tudják tőled ellopni.

 Azaz inkább arra kell az önfejlesztés során törekedni, hogy olyan minőséget képviselj, ami egyedivé tesz. Az egyediség nem jelenti azt automatikusan, hogy hatalmas érdeklődés lesz rá, hisz ezen a tudatszinten kevesen törekszenek arra, hogy a Színpadon villogjanak. Ez egy olyan terület azonban, ami mellett nem tud csak úgy elmenni egy holoprogramozó. Ha a színpadon villogás=egy grafikus programnyelv, akkor azt biztosan kevesen fogják érteni. Aki beszorult helyzetében átállna erre a látásmódra, azon úgy tudok segíteni, hogy üzletet kötünk. Ő lesz egy Konzol ebben a játékban, a szerep pedig kiemeli a bajból. Deal?

Amit Én tudok az egy olyan képesség, ami csak a következő paraméterekkel működik

Belépő:
alapszint: megeszel tisztán egy wasabi golyót úgy, hogy semmi se látszódjon az arcodon
haladó: érzéstelenítés nélkül végigülsz egy gyökérkezelést úgy, hogy azt játszod nekik, hogy neked ez nem fáj (max 3-szor szoríthatsz rá a karfára)

Fogadó:
alapszint: találkozás Önmagaddal (felismered-e?)
haladó: találkozás a Tükörrel (átjutsz-e?)

A Folyamat:
alapszint: mentális rajt-cél programozás
haladó: abszolút rögtönzés

Feltétel:
alapszint: rendkívüli intelligencia
haladó: rendkívüli intellektus

Felkészülés:
alapszint: nem tudnak megvenni
haladó: átjutsz a Fájdalom Kapuin

Biztos vannak, akik igyekeznek meghackelni. Az ÉlményPark Kutatás-Fejlesztés örömmel fogadja a lelkes önkénteseket!

A nagy helyzet azonban az, a Hologram nem csak úgy neked dobja ezt, hanem a Dolog belenyúl az Időbe, megváltoztatja az életed és te ekkortól az életedre ránézve felismeresz a múltadban mindent, amit azért tettél, hogy akkor és ott legyél. Ám annak is kell lenni, nem elég annak csak látszani. Szóval kellesz hozzá Te is, mert ha Te nem, akkor az időnek abban a pontjában, amikor lépni kell már nem Te vagy erre a legalkalmasabb. Szóval ehhez olyan életet kell élni, amibe nem fér bele az, hogy másnak dolgozol. Csak az fér bele, hogy rendelkezésre állsz az élet sok olyan értelmében, amihez egyedi világlátásodnak kell lennie. Különben nem működik.

Az igazi szuperképességek hétköznapi tudattal nehezen érthetők. Akkor lehet igazán látni őket, ha egy ilyen képességekkel rendelkező ember hirtelen veszíti el őket.

- Te figyu, ha valakinek van egy olyan szuperképessége, amivel téged a gondolatával hamuvá éget, akkor mit tudsz tenni a láthatatlan képességeiddel?
- A gyakorlat azt igazolja, hogy eddig egy ilyennel sem találkoztam. Vagy ha igen, akkor ők most nagy bajban vannak, mert hamuvá égették az egyetlen kaput, ami segítségével kijuthatnak abból a valóságból.
- Az ilyesmikről nem szabad ilyen nyíltan beszélni.
- Biztos vagyok abban, egykor a matematika is ilyen titkos dolog lehetett, ma meg az iskolában tanítják.