Next Stage


Réges rég, amikor elkezdtem az ezotériával foglalkozni sok helyen jártam és sok emberrel beszéltem, de egy sem akadt, aki a konkrét kérdésekre egyenes választ adott volna. Ma már jóval többet értek a miértekből, azaz megértem miért de akkor is az a véleményem, hogy ezt lehet jobban is csinálni.

Az ezotéria azt jelenti Belső Világ. Azaz nincs olyan, hogy valaki tanítja az ezotériát, hisz minden embernek saját belső világa van. Olyan létezhet csak, hogy valaki eléri, hogy magad foglalkozz vele és ha tanítja, csak azt tudja tenni, hogy abban segít, hogy megtaláld a saját utadat.

Divatból ezt nem lehet csinálni, ám el lehet így kezdeni. Amikor az embert elkezdi érdekelni a látható világon túli tartomány, azt a racionális agyféltekével teszi, azaz válaszokat keres és abban fog megbízni, aki olyan válaszokat ad, ami számára jól értelmezhető. Ez az anyag, ami ezen a weboldalon van arra tesz kísérletet, hogy érthető legyen.

Neked annyival könnyebb a dolgod, mint annak idején nekem, hogy az itt talált anyagok elolvasása után agyad racionális felével azonnal meg tudod azt érteni, ami eddig éveket igényelt ezoterikus csoportokba járva. Így a hited azonnal is képes alkalmazkodni ahhoz, amit tudsz. Amit tudsz az nem sokkal több, mint amit eddig tudtál, ám épp elég arra, hogy innen tovább lépj.

Ha felvetődne a kérdés, ki vagyok, aki ekkora hatalmat szereztem, arra az lesz a válaszom, hogy egy olyan ember mint Te, akinek sikerült helyesen értelmeznie azt a sok tanácsot, amit kaptam és amit ti is kaptok nap, mint nap. Bízz önmagadban, merj nagyot álmodni ésatöbbi ésatöbbi. Nekem csak egy tanácsom van, ahelyett hogy isten személyével (vagy személytelenségével) foglalkoznál, inkább arra fókuszálj, hogyan tudod a világ javára használni azt a tudást, amit megszerzel. Azaz a saját világod legyen az, amit rendbe teszel, mert ha az nincs rendben, kinek és mit akarsz továbbadni?

Magam is járom a saját utamat, ami nem azt jelenti, hogy feltétlen meg akarnék felelni mások álmainak, azaz nem biztos, hogy arra törekszem, amire te törekednél a helyemben. Lefordítva van egy olyan dolog, amivel foglalkozom és ez az ÉlményPark (ami mindenki másnak egy ember által elérhető legnagyobb hatalmat jelenheti) csak arra kellett, hogy abban a dologban tovább tudjak lépni. Ha a hatalom a szemedben azt jelenti, hogy a célod az, hogy a többi ember is lássa, neked mekkora hatalmad van, az nem az ezotéria, hisz a külvilágban törekszel arra, hogy egy részeredményt teljes eredményként fogadtass el a többi emberrel.

Akinek olyasmi fordulna meg a fejében, hogy az itt megszerzett tudással és beavatásokkal szent emberként tetszelegjen a többi ember előtt, azt előtte nagyon érdemes átgondolnia, nehogy más irányt vegyen az élete, mint az előtte (és utána) szeretné. Itt ugyanis a beavatások megszerzése alanyi jogon történik és ezért ingyenes, ám csak egy elvárás van értük: fejlett ember módjára viselkedj. A dologban az a szép, hogy már most mindenki fejlett embernek tekinti önmagát, pedig ez csak a látszat! Ha jó úton jársz, ezt később megérted.

Most itt van előtted egy olyan munka eredménye, ami komoly esélyt ad arra, hogy elkerüld a vallások és spirituális közösségek korlátait. Ha ezek a korlátok nincsenek jelen, akkor magadnak kell önmagad elé ilyeneket állítanod. Mivel egy ember sem képes olyan dolgokra előre gondolni, amiket még nem tanult-tapasztalt meg, az ÉlményPark megteszi ezt helyettetek. Csakis azért képes erre, mert a kivétel erősítette a szabályt és én képes voltam sok olyan dologra előre gondolni, amivel kikerülhettem a buktatókat.

Aki él a hatalmával és nem él vele vissza, az azt jelenti, hogy sikerült a saját céljait összehangolnia a közösségi célokkal. Ugyanis minél magasabbra emelkedsz, annál inkább rájössz, hogy a te nagyon fontos egyéni céljaid milyen jelentéktelenek valójában. A saját fontosságtudatod legyőzésének elmulasztása ugyanis alkalmatlanná tesz azokra a frekvenciákra és feladatokra, ahol nem is szeretnék ilyen embereket meglátni. Ha viszont túlzásba viszed a saját szempontjaid elmulasztását, könnyen válhatsz olyan lények szolgájává, akik teljesen másképp gondolkoznak a világról, mint te.

A legtöbb ember azért megy ezoterikus közösségekbe, hogy egy olyan közösség tagja legyen, akik őt megvédik és azért adja a hatalmát a mesternek, mert valójában a felelősségtől akar szabadulni és szüksége van egy olyan emberre, akivel el tudja vitetni a balhét, ha valami nem úgy sikerül. Ám amikor a hatalmad annak az embernek adtad (vagy rá szavazol a szavazólapodon), akkor is te hoztál egy döntést. Aki arra gondolna, hogy sebaj, majd azt mondja, hogy már túl késő volt, mire rájött, akkor kérdezem, mire volt késő? Az idő itt csak annyiban fontos, minél később kezdesz neki a dolgaid rendbetételének, annál nehezebb dolgod lesz, azaz ez a hisztid csak arról fog szólni, hogy a nehézségek tántorítottak vissza.

Aki engem akar okolni. Nos készítettem valamit, ami tiszta, világos és átlátható kereteket biztosít ahhoz, hogy tisztességes világot csinálj magad körül. Ez egy precíz álmodással elkészített olyan program, amit egyáltalán nem nehéz elképzelned, ha el tudod azt képzelni, hogy egy ilyen holografikus játékprogramban játszol. Mert a világnak tök mindegy, te hogyan és mit képzelsz el, amivel az agyad sokkal hatékonyabban képes értelmezni a világot, attól a világ a világ marad. Csak te tudsz benne jobban élni. Mivel ez egy olyan program, ami rám is (!) vonatkozik, ezzel két dolgot nyertem:

1. nem tudsz engem okolni, mert ez egy olyan program, ami rám is ugyanúgy vonatkozik, mint rád
2. nem kell melldöngető vezérmajmot játszanom (csak akkor, ha ügyesebb vagyok, mint te) és foglalkozhatok úgy a saját dolgaimmal, hogy mindenki kurvára békén hagy, akivel nem akarok érdemi kapcsolatba kerülni

A kollektíva most sem fog engem érteni, mert ha egy kollektíva része leszel, akkor emberként arra fogsz törekedni, hogy minél magasabb rangot érj el ebben a közegben. Nos én elértem az ember számára elérhető legmagasabb rangot, ami olyan baszott magas, hogy ezt itt senki sem képes értelmezni. Én pedig úgy végigsétálhatok az utcán és élhetek boldogságra esélyes életet, hogy fogalmad sem lesz, mekkora isten mögött állsz a pénztárnál a sorban. Akik most a világ előtt villognak olyan dolgokkal, amiket csak kivesznek, de nem tesznek semmit bele, azok biztosan félreértettek valamit.

Vagy nem merik/nem képesek elmagyarázni a kollektívának, ahol az a menő, ha szolgáid vannak és minden csak érted van. Ha ez így van, mész vissza abba a világba, ahol tényleg Csak Te vagy!