Magasabb dimenziós hírek


Mivel a tudatom egy része XD-ben is marad, ez arra jó itteni szemmel, hogy képes vagyok a magasabb dimenziós hírszolgáltatásra. Ez feleslegessé teheti a jósokat azok számára, akik ilyen kérdésekkel fordulnának hozzájuk.

Az XD hírek nem olyanok, mint a mieink, azaz ahhoz, hogy valaki ezeket értelmezni is tudja, más fejjel kell gondolkoznia. Képzeljetek el egy ilyen hírt, ha a mi nézőpontunkból kellene igaz híreket twittelgetni:

Létrejött Lucifer és Micimackó szövetsége ellentéteiket félretéve, hogy közösen szálljanak szembe egy problémával, ami hamarosan leér a fizikai világba. A látók számára már világos, de az emberek személyes érdekhatárain még kívül van az ügy.

Egy értő fej ezen azonnal elgondolkozna, egy birkanetes meg rögtön lehülyéz. Ha egy faszi a fél életét azzal töltötte, hogy egy rendkívül komoly dolgot összehozzon, akkor miért is írna ki ekkora hülyeségeket? Mondjuk mert valaki, aki elismerttette a fantázia lényeit a spirituális világban (azaz idézhetőkké váltak) Micimackó álcája alatt kötött szövetséget Luciferrel egy közös ellenséggel szemben. Ha az ember birkáknak akar híreket nyomatni, jobb ha az ösztöneire hallgat, mert ha ezt ésszel tudja csinálni, azt úgy hívják: tehetség.

Aki elkezdene gondolkozni Winston Wolf megidézésén, az nagyon jó nyomon járna, mindenesetre szerintem sokkal jobban fogja érteni a helyzetet (egy sima holoprogram), mint bármelyik arkangyal!
Ne feledjétek! A mesterek informatikai értelemben nem haladnak a korral.