Idegen politika


Alapszint

Idegenek nincsenek és az is bolond, aki ilyesmikről beszél


Emelt szint

Biztos van valami a pletykák mögött, de még egy idegent sem láttam, ezért a kérdés egy nyitott fikció


Következő szint

Kik ezek és mit akarnak?A választ csak ezen a szinten érdemes kezdeni. Tele a youtube érdekes videókkal és most nem azokra gondolok, ahol fura létformákat lehet látni.

A válasz a kérdésre: sokfélék és mind valamit akar, de csak töredékük akarja azt, amit te. Az emberek viszont előzetes bizalommal kerülnek a befolyásuk alá, hisz angyaloknak hiszik őket.

Kedves lények, viszont jaj neked, ha ellen mersz nekik mondani, mert azt egyik se szereti. Ekkor jöttem rá, hogy mindenképp kiirtanak minket, ha nem jut eszembe valami. Bíztam önmagamban és nem féltem a nehézségektől. Mertem nagyot álmodni és lassan be is fejezem ezt a reménytelen dolgot, hogy itt bármelyik birka magától is megcsinálja.

Ha már lemondtam a reményről, egy bolygószintű kollektív megszállás alá kerültök, aminek keretében az első lépéseim egyike az idegen tudatok kizavarása a Föld hologramból. Amikor átvettem a testeket, onnantól tényleg szarok rá, utólag miket reklamálsz!

Akik most kezdenének felháborodni, azokra az lesz a gyanúm, hogy demokráciát akarnak. Csak mástól várják érte a melót. Akiket aztán lehet szidni, szapulni. Jé, ez a viselkedés inkább az ufóinkra illik. De ha mi vagyunk ilyenek, akkor hol vannak az ufók? Mivel nem látjuk őket és nem is hisszük el, hogy köztünk járnak és csak egy őrült lehetek, aki baromságokat hadovál.


Aztán a menekülthullámos trükköt meg lehet ismételni, hogy két évre rá már a blogokon is azt írják, amiket anno én, ám mégis maradtam fasiszta, mert ez így a legkényelmesebb mindenkinek. Ugyanis a kényelmetekkel fogtak meg titeket úgy, hogy tudat alatt nincs is ennél senkinek sem fontosabb!