Hogy lehet az emberből könnyen áruló?

Úgy, hogy meg se tudod.1. Megbeszélsz bármit bármelyik égi segítővel és elkezded tenni a magad dolgát a megbeszéltek szerint.

2. Ők megbeszélnek saját magukkal még egy rakás más dolgot veled kapcsolatban, amiről nem tájékoztatnak és amikor a megbeszéltek szerint járnál el, azonnal megkapod ezt a vádat.Itt MINDENKIRE ez vár! Nehogy azt higgyétek, hogy ezek ha választani lehet az istenük sugallatai és aközött, te itt mit akarsz, akkor téged fognak választani.

Ők kollektívában gondolkodnak, te egyéni megvalósításban. Őket nem érdekli a személyed, téged nem érdekel az, amit valójában akarnak. A fura az, hogy még akkor is bízol bennük, amikor a világod már a külvilágban is jól mutatja, kik is ezek valójában.

Úgy gondolkodnak, ha teszed a saját dolgod és ők nem, akkor előbb utóbb olyan kényszerhelyzetbe kerülsz, amiben könnyedén behódolásra késztetnek. Nos nekem nincs feleségem, nincs gyerekem, nincs zsarolható múltam, viszont van egy nagy adag olyan dühöm, amit eddig felülbíráltam más szempontokra hivatkozva.

Az ingyenes kimentés csak azoknak jár, akik tesznek magukért, hogy isten is megsegíthesse őket. Az ajánlat hamarosan lejár, ami után javaslom a tisztességes üzleti megközelítést!