Októberi információ


Mondanom sem kell, olyan isteni szintek képviselői látogatnak most a bolygóra, akik úgy látják, hogy itt valami nagyon nincs rendben.

A fraktál tualjdonságai miatt könnyen meg lehet azt tenni, hogy egy Problémát leképeznek az egyes emberek szintjére és megnézik a Történetet. Ez történt Velem is, ami miatt most mindenki egy szánalmas, szerencsétlen lúzernek néz, mert az történt Velem piciben, ami az országgal (és a bolygóval, majd a galaxissal, stb.) nagyban.

Mivel a meditációim miatt ez a lehetőség vagy most képzódhet le, vagy még az előtt, a történet 10 évre nyúlik vissza. Amíg meditáltam, a tudatpozícióm fönn volt és az Ügyben nem is történt semmi. Ahogy lejjebb jön (mondjuk kimentek valakiket), azonnal Rámugrik a Bank, hogy elvegye a lakásom egy olyan dolog miatt, amiről valójában nem is tehetek, ám a földi felelősségem megállapítható. Nézzük a sémát, hogyan.

Találkozol valakivel, akiben idegen lények jelennek meg a megszálló helyén és ő elviszi a tudatpozíciódat egy olyan zónába, ahol ők az egyeduralkodók. Ha ott végrehajtanak Rajtad egy mágiát és rávetítik a Te világodra, akkor Te végrehajtod azt, amit ők akarnak a saját világodban is. Így lett sok magyar nőből kurva. Az Én esetemben egy izraeli titkosszolgálati akcióról beszélünk, amiről annyira nem vagyok meggyőződve, hogy nem olyan izraeliek vettek részt a saját szakállukra, akik az izraeli titkosszolgálatnak dolgoznak és beleszálltak pár saját buliba is. Mivel ők nem annyira döntéshozók, mint inkább végrehajtók, nem tudhattak pár létfontosságú információt, amit ha tudnak, Engem biztosan kihagynak abból a körből, akiket kiválasztottak baleknak/lúzernek. Így kerültem bele a sűrűjébe, aminek a körvonalai most már hasonítanak egy nemzeti függetlenségi spirituális háborúhoz.

Magyarország eddig az izraeliek aranybányája volt, akik teljesen behálózták a spirituális teret. Divat lett az, hogy az alászálló angyalokat elkapják és kisajátítsák az energiáikat, így Nyugat felé ők úgy tudnak megjelenni, mintha angyalok lennének. Mindezt a magyarok karma-kontójára, hisz fölfelé nem látszik a lopás, csak a felhasznált energia minősége és mennyisége. Ide jött az energia, ők ellopták, üzletet csináltak belőle nagy haszonnal, majd a keletkezett szart idehozták és rátolták a magyar lakosságra. A vége ez a politikai és gazdasági kiszolgáltatottság állapota lett, ami azért kezd változni, mert Magyarországon megerősödött egy politikai maffia, szervezetté vált, amit politikai pártnak neveznek és 2/3-os többséget szereztek a parlamentben. Ez a maffia elkezdte kiszorítani a hazai piacról a külföldieket (akik már hozzászoktak ahhoz, hogy Magyarországot tuti pénznyerő automatának használják) és lassan monopolhelyzetbe kerül.

Amit most Én csinálok, az egy nyomozás, egy égi vizsgálatban történő szerepvállalás. Nem feltétlen lett volna pont Rám szükség, hisz vannak, akik erre még alkalmasak, ám a privát buli miatt bekerültem a lúzerek közé. Közben Én vagyok az, aki meglehetősen magas rangú lényeket képes fogadni és fogad is, akik azt látják, hogy annak az embernek, akinek a bolygó a létét köszönheti, épp el akarják venni a lakását, őt pedig kidobni az utcára. Úgy, hogy közben senki sem siet a segítségére. Lassan nem értik, miért akarom Én megmenteni ezeket (megjegyzem, ezeket eszem ágában sincs megmenteni, csak bizonyos emberi alakjaikat, ám az egyéni szinteket csak most kezdik fönn érteni) és furcsállják, hogy ha Én vagyok a Fogadóbizottság, miért ilyen körülmények között fogadom őket. Lassan kezdik érteni.

Mivel az e-mail fiókom továbbra is üres, a telefonom egyszer sem csörgött meg egy korrekt ajánlattal, senki nem kereste Velem a kapcsolatot harmadik félen keresztül, elérkezett az Idő, amikor már ezekre nincs meg a lehetőségetek! Olyan intézkedési kényszerhelyzetben kerültem, amiben kénytelen vagyok megemelni Jelenlétem nyílvánvalóságát. Eredetileg az volt az elképzelés, hogy egy olyan zárt körbe megyek, ahonnan nem jönnek ki az energiáim és úgy tudom végezni a magasabb szintű meditációkat, hogy nem zavarom a bolygó életét.

Sajnos azok, akik magukból indulnak ki, ezt nem nagyon értették és egy olyan emberre támadtak rá, aki magától is megtette volna azt, amire elkezdték kényszeríteni. Mivel elkezdték kényszeríteni, az emberből lassan ellenség vált, ami addig nem volt említásre méltó dolog, amíg rá nem jöttek pár dologra. A cigányokon figyeltem meg azt, hogy nem reagálnak a tájékoztatásokra, amjd hirtelen akkor értenek meg mindent, amikor már késő.

De akkor már késő!