Csajozás


A TudatHajó Szabályzatában benne van az egyik Lényeges Tényező, a Szabad Akarat elsődlegessége. A Szabályzat célja az, hogy szabályozza azt, kinek milyen jogosultságai lehetnek, azaz milyen szintű világpozíciót foglalhatnak el a Rendszerben.

A logika nem bonyolult, könnyen meg lehet érteni.

Ha Én azt mondom Neked, hogy 'gyere szexelni' és Te erre nemet mondasz (ilyen-olyan okokból), akkor Én nem tehetek mást, mint várok egy ideig, majd újra megkérdezem. A harmadik nem után bontanom KELL a kapcsolatot, ugyanis nem mehetek szembe a Szabad Akarattal.

Ebben a világban hülyének néznek olyanok, akik a közelébe se jutnak az admin szintnek, számtalan (az elutasítás miatt) bosszúszomjas nő átkoz, pedig ha valakik, akkor ŐK voltak azok, akik háromszor is (!) nemet modtak. Tehát az Én nézőpontomból Ők utasítottak el. Mivel az Én nézőpontom egyre inkább vetít bele a Valóságba, az átkok jogosságának kérdése is felmerül. Van azonban egy Jó Hírem a Hölgyek számára.

Ebben a Próbában az volt a Kérdés, ki az, aki képes veszíteni, a másik kérdés pedig az, ki az, aki képes méltósággal veszíteni. A Győzteseket nem kell külön értesíteni, mert észreveszik Maguk is a Nyereményt.

Mondom, hogy a logika nem bonyolult. Csak el kellett volna hozzá olvasni egy Vízöntő horoszkópot.